Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Cüneyt sözmen kimdir derseniz; http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=cuneyt+sozmen buraya bir bakın derim. Kendisi aynı zamanda benim klavyecimin abisi olmakta.Kardeşi tarafından bi kaydı geçti elime bende sizlerle paylaşayım dedim.Buyrun buradan indirebilirsiniz. http://members.lycos.co.uk/koraxx/music/ Yorumları alayım elbet =) Edit:Maalesef direk link veremiyorum,direk mp3 yada zip linki verince farklı kaydeti bile seçsek download etmiyor.Oyüzden yukarıdaki linke tıklayıp slap_solo(csozmen).zip isimli dosyayı indirmeniz gerek. Saygılar.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 abi bu nedir böle ya hasta oldum =) harbi mükemmel...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 korax başka yok mu ya mest oldum...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 folk jazz albümü var onu bulabilirsen yine cüneyt abi çalıyo,volkan öktemle falan :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 oha deliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 baya iyi ya sonunda çoşuyo felaket plucklar slapler falan.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 euheuhe çok sağlam :) canlı izlemenizi tavsiye ederim şiddetle.Genelde trt'de bazı programlarda konserlerde falan görebilirsiniz,kel bıyıklı :) çok sağlam çalar çok beğenirim ben.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar