RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Yani zorunluluk anlamı kazandırmak için to ekini koymalısın yoksa sadece Have sahiplik anlamına gelir bunu diyorum daha açık söyleyemem sanırım anlamış olman gerekiyor...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ha buraya yazarken de unuttun. pardon o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Şimdi ne zaman unuttum 1 kere unuttum onu da zaten yazdım unuttum diye sonra senin dediğinin aynısını dedim aynı fikirde olduğumuzu dolaydı yoldan açıklamak istedim.Ama sen bana gene unutmuşum gibi yazı yazdın..ben sana gene doğrusunu yazsam sana unutuyomuş gibi gözüküyorum herhalde neyse :) Bunun için tekrar açıklamayacağım yazılarımıda daha iyi okursan şayet çok sevinirim...ok[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 iyide bilgisayar nerden bilsin unutup unutmadığını[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 o değil de niye adamın üstüne bu kadar gittiniz? ben şakayla karışık bir şey yazdım oraya. yazmaz olaydım. bilir/bilmez, hata yapar/yapmaz. bu size istediğinizi söyleme hakkı vermez. ne demek "şaklaban mısın?". kendinize biraz çeki düzen verin ne dersiniz?[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar