Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW acc Aranıyor

olorin84

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Kutulu kutusuz ACC CD key olabilir yeni oyun olabilir sadece içinde char olmasın biz kascz :D neyse acil aranıyot fiyatta da ucmayalm pls 50-55 arası bişi düşünüorum biraz assa biraz yukarı bi fiyat olur ama cok ucmayn saygılar[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaslar ben bu siteden 2 tane wow ac si aldım biri 50 ytl ye hemde 2 aylık ödenmiş sitede nicki kayıtlı omerbzk nickinden digeride 100 ytl ye lvl 60 hunter aldım onun için işi olmayan gelmesin ya hayr ben siz yorum yapasınız die yazmadım bunları acil diorum ihtiyacm var ve ben her yeni mesaj geldi yazısını gördüümde umutlanıourm onun için işi olmayan gelmesin hadi nash!!!![signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
olorin84, 18 Ekim 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
ya arkadaslar ben bu siteden 2 tane wow ac si aldım biri 50 ytl ye hemde 2 aylık ödenmiş sitede nicki kayıtlı omerbzk nickinden digeride 100 ytl ye lvl 60 hunter aldım onun için işi olmayan gelmesin ya hayr ben siz yorum yapasınız die yazmadım bunları acil diorum ihtiyacm var ve ben her yeni mesaj geldi yazısını gördüümde umutlanıourm onun için işi olmayan gelmesin hadi nash!!!!

o 2 aylık odenmişin bende pesindeydim sana kısmetmiş napalım tekirdagda olmasam benimdi :([signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

omer abim benim sen bitanesin zaten :D ya ne bileyim abi diger aldıgım acc yi de 100 ytl ye aldum lvl 60 hunter 4 tane epic var are set falan ya ben mi ballıyım anlamadım varlla neyse hadi siz en iyisi istediniz fiyatlaı yazn bende vereblirsem vereyim saygılar :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
olorin84, 18 Ekim 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
said:
vktk, 18 Ekim 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
50 55 mi?
sen en iyisi bi kırtasiyeye gidip tetris al.

gerci knight oynayan birindede düzgün bi yorum beklemek zor tabi neyse ...

cin ali düzgün konuş.
senden de ancak böyle salakça bir yorum beklenir.
o halde santraç oynayan her insan süper zekidir.
antika eserler topluyorum elimden geldiğince bunu ne ile mukayese edeceğiz, ben senden kültürlü bir insanmı oldum???
Ben knight tan zevk alıyorsam bu beni ilgilendirir.
wow oynuyordum beğenmedim bıraktım.
bu mu kıstas?[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: Apocalypse
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Sosyal ağlarda paylaş

snn yorumuna ancak o yakısır sana ben baska kapıya demedim mi abi nash + hakaret etme ben hakaret içeren bir mesaj da bulunmadım sana madem wow la işin olmaz bu topicte işin ne + satracı zaten sen oynayamassın o da ayrı :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D

[Bu mesaj olorin84 tarafından 20 Ekim 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ben bu veletle ugrasamam zaten deprem yeterince piskolojimi bosdu arkadaşlar teklif değişmiştir 70 milyona kadar kabulum ve 2 acc lazm bana tenesi 70 i gecmesin ve mumkunse icinde char olmasın saygılar....[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya velet bakbakim benim sana sarf ettigim cümlelerin icerisinde hakaret içeren bir kelime gecior mu ama senin ki gercekten snn nekadar "cacık" (hani benden olmaz ya ) oldunu gösteriyor tabi hayr ısrarla anlamamak istedigin şey snn bu konuyla alakan olmamana karsılık post kasayım action olsun yada bilmiom artk herhangi cocukca sebepten gelip hakaret içeren ki bnm umrumda deil iyi ki genelden yazıosun da herkez tanıor seni sonucta cocuksun klavye başına gecince kendini bişey sanıorsun dogal bizde böleydik snn yasında ama git ya bu forumu işgal etme cunku genel bir muhabbet alanı deil burası hani gercekten paraya ihtiyacı olup satmak isteyeni vardır konuyu saptırmassan insanlar rahat ederler ben sana baska bi topic acımm yada sen ac özelden linkini ver orda bana hakaretlerini sarf etmeye devam et ama ısrarla sölüorum burası yeri deil yada öm den msn verim orda yap artistlini yani beni bağlamaz ama burda alışveriş yapmaya calışıorus senden tekrar rica ediyorum artk bu forumu işgal etme saygılar....[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

ulan velet
29 yaş ne zamandır velet oluyor.
ulan velet
klavye delikanlılığı yaparak ne elde etmeye çalışıyorsun?
ulan velet
knight online oynayıp oynamamakla neyin seviyesini ölçüyorsun.
ulan velet
wow oynadım beğenmedim,sanane
ulan velet
kapa çeneni 50 ytl ye wow satacak bi salak ara sen.[signature][hline]Name: VAnGeL
Lvl: 63
Sosyal ağlarda paylaş

hoca bu adam(ne adamı be hehe) yüzünden ilgilenemiorum ki kusuruma bakma ama insan dengesiz olunca bak 29 yasındaym dior yazdıgı seylere bak neyse senn US acc si yaa Ben EU arıyorum kusura bakma geciktigim için naparsın coluk cocuk işte :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vktk, 21 Ekim 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
ulan velet
29 yaş ne zamandır velet oluyor.
ulan velet
klavye delikanlılığı yaparak ne elde etmeye çalışıyorsun?
ulan velet
knight online oynayıp oynamamakla neyin seviyesini ölçüyorsun.
ulan velet
wow oynadım beğenmedim,sanane
ulan velet
kapa çeneni 50 ytl ye wow satacak bi salak ara sen.

29 yaşında olduguna inanmadigim gibi 29 yaşındaysan yazık diyorum buyuyememişsin.[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
olorin84, 18 Ekim 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
said:
vktk, 18 Ekim 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
50 55 mi?
sen en iyisi bi kırtasiyeye gidip tetris al.

gerci knight oynayan birindede düzgün bi yorum beklemek zor tabi neyse ...

sevgili olorin ve yalakaları
knight online oynamakla, düzgün bir yorum arasından ne gibi bir alaka var.
bencede wow boktan bir oyun ama hiç kimseye sen wow oynuyorsun senin yorumlarından birşey olmaz olmaz demiyorum.
knight oynadığım için bana velet diyen bir salak haklı, ben ona velet dediğim içinmi suçlu oluyorum.
ama doğru bu tip forumlarda yorumcu ve yalakaları her zaman haklıdır.[signature][hline]Name: VAnGeL
Lvl: 63
Sosyal ağlarda paylaş

olm ya sen hastamısın hayr niyetin sana hakaret etmemi saglamaksa senin kadar küçülmem imkansız yönetici arkadaslara sesleniorum bu topic kapatılsın hatta silinsin adamlar post kasmak için hiç üşenmeden gelip konusuorlar ya anlayamıorum yazk diyorum sadece[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

sayın vktk
salak derken lütfen dikkatli olun.
ben acc mi 50 +2 aylık verdim salakmı oldum simdi.
Allah tan benim acc senin gibi saygın bir arkadaşımın eline geçmedi.Olorion (yanlış yazdıysan kusura bakma sinirden)
benim üniversitem ve benim şehrimde oturduğundan o fiyata verdim.
Herkes istediği fiyattan mal alıp verebilir sen lütfen yorum yapma arkadaşım

Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...