ispartali Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Elimde World of Warcraft oyunu var key ile birlikte hic kullanilmamis,sifir. Isteyene ya komple yada sadece key satilir.Oyun Avrupa versiyonudur,fiyati 80 YTL Ben Almanya da ikamet ediyorum. Hayirli günler. [Bu mesaj ispartali tarafından 25 Ekim 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 world of warcraft için ayrı bir forum alanı mevcut ama bu topicin alım/satım la ilgisi oldugu için pazar alanına taşıyorum[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 türkiyede olsaydın bi de yakın olsaydın alırdım ama :( postayla falan ben iş yapamam ya[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon-tr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 dostum eger paypal kullaniyosan hemen paypaldan parani yolliyim alim ..ztn sadece cd-keyi istiyorum ben. Eger istersen usa da lvl 60 hunter karakterim var istersen takas da yapabiliriz eglencesine oynamak istersen char hazır 60 lvl itemler fln süper epic dolu iste msn : [email protected] [Bu mesaj Leon-tr tarafından 25 Ekim 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon-tr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 eger istanbuldaysan gelim alim [email protected] msn adresine msg at veya mail yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar