Sm00th Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Yok ban yediğimden beri oynamıyorum. Başka bir char alıpta oynamak istemiyorum. En çok üzüldüğüm clanımın gitmesi olmuştu. Baya emek harcamıştım ona. Kolu mavi başlamıştım. birde kastığım np ye içim gidiyor.[signature][hline]Sm00th - Warrior (BanneD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ewt clanın !! :/[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Aslında yeniden oynamı düşündüm bir ara ama oyunda eşitlik yok. Harcadığın emek boşuna gidiyor. Bir sürü haksızlıklar yapılıyor. Cz de sen iyi oynuyordun. Az town basmadınız. Özellikle sizi bekliyordum :D[signature][hline]Sm00th - Warrior (BanneD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: TaLkative, 24 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Bu aoe işini halletseLer a.q Bıktım ben ya Lvlsiz hiç bişiy olmuyacağını 180 k np yaptıkan sonra anladım Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 180k np ni yesinler xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:50k+ Clan:Yok malesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 :D :D :D YesinLer :P yok Lan hepsi benimmmmmmmmm :D :D :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ahaha..sen otur level kas..newb xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:50k+ Clan:Yok malesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ulan can günah valla 1 lvl için kalp kırmaya değermi :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 %74 :/ np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 değer tabi abi:D daha bunun bana 10m borcu var ahahaha:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:50k+ Clan:Yok malesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: polifonik_osuruk, 25 Ekim 2005 00:47 tarihinde demiş ki: bunun bana 10m borcu var ahahaha:D Euhuheuh :D Benim hesaba yaz[signature][hline]Sm00th - Warrior (BanneD) [Ares] AswaN Clanı Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hehe..adam pot parası 10m istedi amk :D[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:50k+ Clan:Yok malesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 talk sende para bitti galiba np yapmayıp level kasma nedenin galiba çulsuzluk :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 %74 :/ np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 orası kesin zatede Tlp gatedn geçecek paa yok amk :D :D :D bizde lvl kasıyoz En kralı :pp[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 lycaon staffı sat :D[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:50k+ Clan:Yok malesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 o_O Lycoan o_O[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bu aradam_dumaa neden banlandı?Kimbupislik orc olsun tabi:Dyanına susamurunu falanda alsın:D hatta tam_tam sertcocuk bunlarda geldimi ohhh:D cz de sallana sallana gez ^^[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:50k+ Clan:Yok malesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 meuaheauheauehauehuahea SaLLana SaLLana :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hepinize iyi geceler ^^[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yatıyonmu lo okulmu var yarın ¿?[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 %74 :/ np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 iyi geceler.. ^^[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:50k+ Clan:Yok malesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yeaaaa okuL vear :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yazık be olm okul var derken gülüyosun,ben okul varken hergece yatarken küfür ede ede yatardım yataga pehhh eh yeni nesil böyle galiba (H)[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 %74 :/ np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ( H ) Öle ya ne demeezsin ilk aydan 10 gün devamsızlık olunca kaka kaka gidiyosun :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ahahaha rapor al olm :D kır bi yerini sadece bilgisayar oynicak halde falan kal :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 %74 :/ np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Nayssssssssssssssss ( H )[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Olayı birinci ağızdan aktarayım dedim... Ob önündeyiz ben, _Dumaa, Jaderuydiaz, Cru3L parti yapıyoruz... Gm notice geçti, Ob onundeki humanlar townlarına donsun, skill bug yapan n00bları banlıcam gibi bişeyler yazdı... Hemen town attık, sonra aradan az bir zaman geçti, bir arkadaş orcların townda raven harpy kaynıyor, harpyler ob yi bastı koşun falan die.... 4 ümüz ob önüne geldik orc kaynıyor dışarı, tam ob girişindeki yokuşa 3 nova attık sonra tekrar, tekrar... Aradan 2 dk. geçti, bir notice _Dumaa banned Duping.... Bir anda partiden dustu ne oldugunu anlayamadık bile... Not: Orc olucak varsa bende aranıza katılabilirim... :D :D Troublito ve Lord_Mozard ile konustum bununla ilgili, NYChris klanına mage arıyormuş öle duydum, eğer Gm lerle konusup hallederse orc olmak isitiyorum gibi bişeyler dedim, gerçi çokda öle umutlu deilim ama bakalım bekliyoruz...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job : Paper Flame/Lightning Level : 65 Clan : W00taboluos Server : Ares NP : xxx.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar