Necro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hadi mustafa abi orc olallaım ben War-um[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Biz GM Ye YAZDik Ama Adam Bize otomatik CeVaplama Yazmis Clan olarak orc olcaz Biz Eger Kismet olurSa Evet Bu bi Gercek iNSanlarda EZik CooooK DöVecek ADam yok Bari orc olup human Dövelim :P[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: TaLkative, 24 Ekim 2005 23:37 tarihinde demiş ki: kimbupislik arkan çok olm sen Human Kal bence :D Ne Arkasila Anlamadim karistirma Arkayi önü :D muhahaha[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 alo ciddiysenben de olmak istiyorum !?!? mustafa agaa[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: MacraFoN, 24 Ekim 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Aman abim :D Sen olma orc kim kalacak humanlarda mage.En kalite abimiz Kimbupislik. kardes Senin kullanici ismin Ne oyunda olduu mu affet abi:D [signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Karıştı oLm OrcLar iyi ,, Human Lzm bize :D Orc doğuLur Orc ölünür :P ueaueuaueua :D :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 EVet Ciddi Ciddi Düsünüyoruz biz bi CaFe Clani oldugumuz icin 20 kisi Birden Gecicez Ne Gerekiyosada Yapicaz ama Bizle iletisim kurmak istemiyor Galiba[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: TaLkative, 24 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Karıştı oLm OrcLar iyi ,, Human Lzm bize :D Orc doğuLur Orc ölünür :P ueaueuaueua :D :D EVwet HAKLISIn ORC olarak doguyosun Np alamadan GEri ÖLüyosun :D[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bu aoe işini halletseLer a.q Bıktım ben ya Lvlsiz hiç bişiy olmuyacağını 180 k np yaptıkan sonra anladım Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Aha aha aha[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya ben kaçtim hadi yarın okul varmış :|[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hadi yarın okul varmış mauhauahuhua Kim söledi sana :D Okul olduğunu[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 HARBi Bizim Elaki ile Bu Konularin Ne alakasi Var asfafafasf[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 _dumaa Ban yedi onunla iligili konuşacaktım Dağılmış konu ://[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ahahahha Bi Ben kaldim olum o Gruptan :D[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Pofffffffffffffffffffffff :( Pfffffffffffffffffffffffffff[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Some ONe Stop Me..[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Msn Come ^^[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 :D Babu Actigim zamn durdurtamiyom dfgkşhkiigjşighjighjli ghdfşgidfglidlhifghijGHljGHçmibhçmB mç igşhjğglç jçg ijçgcjçg hjcigçjh cgçhjcçhj cgjçh gchjşç gcj cgjhç ghj igccgçhj cgihjç cghjçcg jhç cgijçgcijhçi cghjçg cmmç bmç, Simdi Söverler Bana Biye böyle yaptin diye :D[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: TaLkative, 25 Ekim 2005 00:08 tarihinde demiş ki: Msn Come ^^ Geç bile kaldınız :D[signature][hline]Sm00th - Warrior (BanneD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 asdsdasdsadasdasd :D sende gel Toplu konuşak ben sana web cam açarım smooth :D :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ya bu nası topic acma zihniyeti hiç bi area master bakmıyo yau ?![signature][hline][b]cats rulz =) bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 sana fikrini soran mı oldu işine geliyorsa yaz gelmiyorsa Uzaaaaaaa[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Fransuxa, 25 Ekim 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Ya bu nası topic acma zihniyeti hiç bi area master bakmıyo yau ?! :D topiği canlandırmak için iyi bir yol[signature][hline]Sm00th - Warrior (BanneD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 o_O smooth Devam K.e ?[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar