revhas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 patch i okudum ama tam anlamadım biyerde stack olucak snareler yazıyo biyerde olmıycak yazıyo... sorum şu... fr1 olan bir jedi a cm deki snare i ve rifle daki snare i arka arkaya atarsam ne olur?[signature][hline]Eucau (Jedi) Yuca (BH) Stareus (Jedi) "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bayağı uzun yazı yazmıştım sildim ne de olsa sen anlamasan bile telefonda anlatırım. :) Yani iki tane üst üste gelen disease damage falan filan gibi şeyler attın mı stacklenmiyor ve daha güçlü hale geliyor. Onun için geçerli diil ama mesela doktor sana speed buffi yaptı mı onun üstüne de speed attın mı iki kat speed alıyorsun gibi düşün aynısı hepsi için gerçerli[signature][hline] Harun (Jedi) Satto (BH) Stareus (Jedi) [b] "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: sgecca, 20 Ekim 2005 13:32 tarihinde demiş ki: bayağı uzun yazı yazmıştım sildim ne de olsa sen anlamasan bile telefonda anlatırım. :) Yani iki tane üst üste gelen disease damage falan filan gibi şeyler attın mı stacklenmiyor ve daha güçlü hale geliyor. Onun için geçerli diil ama mesela doktor sana speed buffi yaptı mı onun üstüne de speed attın mı iki kat speed alıyorsun gibi düşün aynısı hepsi için gerçerli malesef boyle degil; hatta tam tersi. öncelikle bu durum sadece speed için sözkonusu diğer bütün buff lar ve debufflar aynı kalıyor. speed için de, adamlar her seferinde sadece 1 buff ve debuff , ve uygulanan buff yada debufflardan en guclusunun aktif olmasını saglayacak sekilde degisiklik yaptılar. O buff yada de buff un suresi dolunca, onunla birlikte uygulanmıs olan fakat ondan daha dusuk buff yada de buff devereye giriecek. speed ile ilgili olan kisimlarida bold yaptım asagıda We are changing this so that: Only one temporary movement buff or effect can be active on a character at one time and movement enhancers will be overwritten by snares (in other words, one will cancel the other). All buffs that modify movement will continue to stack as normal; however the movement effects will be handled so that only one is in effect at any given time. For example, a movement buff could make your character move at x2 speed. If your character gets snared, rather than moving at x1 speed you will now be moving at x1/2 speed (as though you didn't have a movement buff on at all.) When the snare wears off you will return to x2 speed. Also, snares won't stack. This means that if you are already moving at 1/2 speed when you get hit with a 1/4-speed snare, your movement would only be reduced to 1/4 of your base movement rate, rather than being reduced to 1/4 of your current (1/2-speed) total movement rate. (Total movement rate is calculated by adding up your base movement rate and all of your movement modifiers). Similarly movement enhancements cannot be stacked. Only the most powerful enhancement will be active, when that one wears off the next most powerful will become active and so forth until there are no further movement buffs are on the character. Finally there are still a few permanent movement enhancements and snares, things like weapon & armor hindrances or Fleet Footed for pets. These permanent modifiers adjust the Base Movement speed and will always stack with each other.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF [Bu mesaj SethValor tarafından 20 Ekim 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 napsın fukaralar speed atachları calıstırmayı basaranayınca dur ya buff edek olsun bıtsın demısler. ben bı eq2 acc acıım pvp gelmıs dıolar. yavas yavas yıne demır alma vaktı geldı sanırım bu lımandan . bunların bıseyı halledeceklerı yok aksıne dahada dıbe ınıyolar. bı mustafar seyahatı yapar olayı fınallerız gıbıme gelıyo. baska bahata kalır bu ıs. neyse yıne kustuk lol.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: sadATS2, 20 Ekim 2005 16:12 tarihinde demiş ki: napsın fukaralar speed atachları calıstırmayı basaranayınca dur ya buff edek olsun bıtsın demısler. ben bı eq2 acc acıım pvp gelmıs dıolar. yavas yavas yıne demır alma vaktı geldı sanırım bu lımandan . bunların bıseyı halledeceklerı yok aksıne dahada dıbe ınıyolar. bı mustafar seyahatı yapar olayı fınallerız gıbıme gelıyo. baska bahata kalır bu ıs. neyse yıne kustuk lol. valla aynen katılıyorum, bukadar zamandır ilk defa tiksindigimi hissettim oyundan, resmen yıldıgımı hissettim. yüzüm asıldı bi anda.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 oyunu güzelleştireceğine rezil eden tek yapımcılar bizimkiler[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 rancor aid die drink war iciosun gidio snare... ama sadece cm deki snare gidio diyerlerinde islemio, 15stomach 1dakika falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 e bu ne abi wow a mı benzemeye çalışıyorlar her geçen gün nedir ? alın bari blizzard dan 2 tane developer hepsini wowa çevirin yada toptan 1 seferde çevirin de olsun bitsin özentiler gibi ne bu ..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar