Spoof Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 HS dolmuyor ama baskalari catir catir oyuna girebiliyor bu neyden dolayi kaynaklanabilir.. ??? pc'deki virüs programlarini fln sildim oyunu engellemis olabilir diye ama gene girmiyor...[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yardim edicek kimse yokmu ya ??[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hs yi calışan bir compdan kopyala vae içindeki otoup dosyasından upgrade et düzelecektir[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(66) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 konuyu anlamadım walla o kadar okudum ama :D yardım edin adama pls :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: dumi, 25 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki: hs yi calışan bir compdan kopyala vae içindeki otoup dosyasından upgrade et düzelecektir yaptimmm olmuyor sildim en basdan tekrar kurdum gene olmadi.. oyunu engellicek bi programda yok neden girmiyor anlamis diilim..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSSerian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ewd bende de aynı problemi veriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar