Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Sanırım Türkiye'de gösterime girmedi 2004 yapımı bu film. Birkaç kolej öğrencisinin cinselliklerini konu almış diyebiliriz kısaca. İzlemekten zevk aldığım filmlerden biriydi, amerikan gençliği veya genel olarak gençlik tripleri ağır olarak eleştirilmiş. Uyuşturucu ve seks etrafında dönen klişe gençlik filmlerinden de farklı eğlenceli geldi bana. İzlemek için film arayanlara tavsiye ederim. [spo1=Cover][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Jessica Biel oynuyo daha nolsun :) Bi türlü izleyemediğim bi film iyi oldu hatırlattığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Shannyn sossamon çok tatlıydı filmde. [spo1=Her yazinin altina bir resim evet][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bende daha yeni izleme firsati buldum. guzel bir filmdi. degisikti. tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Hos bir filmdir.... Beklenmedik bir baslangici ve sonu vardir. Amerikan kolej hayatina farkli bir acindan yaklasiyor, benim hosuma gitmisti.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 evet moviemax de 3-4 kere izledim guzel bir film[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yeni rastladım bende filme bizim dawson acayip rol yapmış cok şaşırdım Shannyn sossamonın first sex sahnesinde dünyadan tiksindim yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Güzel filmdir.. Biel <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar