Sphere Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Arkadaşlar ben bu config.php yi yapamadım . $dbhost = "localhost"; $dbuname = "root"; $dbpass = ""; $dbname = "nuke"; $prefix = "nuke"; $user_prefix = "nuke"; $dbtype = "MySQL"; $sitekey = "S·kQSd5%[email protected]+W9"; $gfx_chk = 0; $subscription_url = ""; $admin_file = "admin"; $advanced_editor = 0; buralara neler yazıyorduk ? benim lycosdaki php4u da sunlar yazıyor Name: caglar9a_uk_db Username: caglar9a Password: no password needed Host: localhost Arama yaptım bulamadım yardımcı olurmusunuz ? Şimdiden teşekkürler[signature][hline]Ich bin der König aller Spiele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 $dbhost = "localhost"; //host $dbuname = "root"; //username $dbpass = ""; //şifre $dbname = "nuke"; //name şifre no password needed diyorsa "" olarak kalması lazım.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 $dbhost = "localhost"; $dbuname = "caglar9a"; $dbpass = ""; $dbname = "caglar9a_uk_db"; $prefix = "nuke"; $user_prefix = "nuke"; $dbtype = "MySQL"; $sitekey = "S·kQSd5%[email protected]+W9"; $gfx_chk = 0; $sub script ion_url = ""; $admin_file = "admin"; $advanced_editor = 0; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 no password needed desede sen password yaz[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /data/members/free/tripod/uk/c/a/g/caglar9a/htdocs/header.php on line 52 bu hatayı verdi neyden kaynaklanıyor olabılır ? sitem = http://members.lycos.co.uk/caglar9a [Bu mesaj Sphere tarafından 24 Ekim 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 RC sürümünü indirip kurmuşsun muhtemelen. Stable bir sürüm indirip kur.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Turkce olarak anlatabılırmısın ? 7.8 i yaptım.Hangı versiyonu tavsiye edersiniz ?[signature][hline]Ich bin der König aller Spiele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hmm php nuke bilmiyorum. Post Nuke'te başıma gelmişti. RC sürümünü (henüz geliştirme aşamasındaki sürüm yani) indirmiştim ve aynı sorun başıma gelmişti. Stable (en son onaylanmış sürüm yani) sürümü indirdiğimde düzelmişti sorun. Sürüm değiştir derim ben ama şu sürüm diyemem çünkü kullanmıyorum bu tip cms'ler.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 7.0 yapıyorum.7.8 de mysql e dosyalarda hata cıkmıstı.7.0 da mysql e hatasız yaptı.Galiba 7.0 olacak. Teşekkürler[signature][hline]Ich bin der König aller Spiele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 7.0 surumu ile aynı hatayı almaktayım . sorun sizce nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Temada Problem Var. Msnden Gel Yardım Edeyim[signature][hline]Storm Uo Devredilicektir. İlgilenenler İçin adres. www.stormuo.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 dosyaları atarken deepblue teması da içinde olsun. lycos'a şu anda nuke.sql'i upload edemiyorum. 1 haftadır aynı sorun var "sayfa görüntülenemiyor" hatası alıyorum. db'yi upload edebilen varsa bana yardım etsin lütfen.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar