Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilmem yazmak geldi...

Agent_47

Öne çıkan mesajlar

asosyal olmayı, nefret edilmeyi seviyorum.. yalan soylemeyi bir sanat, kendimdie sanatçısı olarka görüyorum.... karanlıgı ışıtkan üstün tutuyorum (Ahmet Haşim de dedigi gibi " ey ki o karanlıkta surada gördügün çöp bile yeşil deryasıdır".) kedileri ozellikle kar aolanları en sevdigim yaratıklar.... Asosyal olmayı, ve nefreti nedne seviyorum.. cünkü diger insanların aksine maskelerin arkasına saklanmıyorum.. bu yüzden onalrın yapacakları herşeyi bilirklen onlar bi sonraki hareketimi tahmin edemiolar bunu seviyorum... kavga etmektense daha arkadan, ispileyerek dedikodu cıkararak, insanların arasını bozarak yada en güzeli kendim kavgaya girmektense başkalarının kavgaya girmesini saglayarak intikam almayı daha eglenceli ve zekamı kullanabilecegim bi alan olarka görüyorum....bunu seviyorum cünkü fiziksel acı gelip gecicidir, ama duygusal acı zamanla dahi zor diner kimi zaman hiç geçmez. Arkadaşlarım gibi hocaların her soylediini almaktansa araştırmayı gerke ingilizce gerke edebiyat vb sorgulamayı ve hatasını buldugumda bunu ogretmenin yüzüne soyleyip kötü cocuk olmak pahasına dogruları ogretmeyi seviyorum... İnsanlar duygularını saklamayı bilmezken (her ne kadar cogu bundan duygularından utanmak diyolar)... Ben bunu yapabilmeyi üzülsemde bunu belli etmemeyi, nefret etsemde bunu dizginlemeyi bilmekten kimi zaman duygusuz olarak da cagrılsamda duygularım üstünde full kontrol sahibi olup bunları kimseye göstermesemde kendi içimde duygularımı yaşamaktan gurur duyuyorum... Umarım bir gün bütün insanalr bunun yararını analr ve üzüntü gibi vb şeylerde nedne bu yöntemi kullandıgımı anlarlar die ümit ediyorum... Dine inansamda, parapsikoloji büyü vb yede inanıyorum, bunalrla ilgili yöntemleri denemeyi ve ya makaleleri okumayı seviyorum... Arkadaişlarım bilgisayarın b sini bilmezken programlama dili ogrenmiş olmayı seviyorum.. Flash kullanabildigim için kendimi şanslı sayıyorum...

ehh başlıkta yazdıgım gibi icimden yazmak geldi yazdım

[Bu mesaj Agent_47 tarafından 24 Ekim 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fikirlerinin çoğuna katışıyorum (ki bunları bende yaparım ve holanırım) ama bunları yapmanın başka yollarıda var, asosyal olma!! onun dışında fikirlerimiz bazı noktalarda benzeşiyor ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dediklerinin çoğu bendede var..(dı)

ama pesimist bi tarz,mesele anlayış bi yere kadar seni idare edecek..
sonra daha farklılaşacaksın bende dedğin süreci yaşadım ve düzeldim adam oıldum birden:)
bzı alışkanlıklar(yalan vs)tam deişmedi belki ama çoğu konuda düzeldim denilebilir..sonra maske arkası olayı farklılaşacak,insanları daha çok araştırıp ona göre hüküm vereceksin..
ama sıradan laylaylomları kala almauacaksın ki bunda hiç bi kötülük bi yan yok..
sadece gözümüzde bi insan değerleri varsa yeterde artar bence..
sadece insanlar hakkında la bu laylaylom salla die hüküm verme(veriosun demiorum),yaşama gücün içinde eccük daha optimist davranmaya bak,o da senin seçimindir ama sana gerçek olan duygu tek acı gibi geliosa,sadece bnu yaşamaya çalışma..
lay lay lomlukta bazen reel bi duygudur,biraz daha fazla analiz et olayları,ondan sonra sallayacaksan salla insanları ve ona göre davran..
umarım kırmadan anlatabilmeye çalışmışımdır..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...