-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Sevinme. Yazma daha bu foruma. Cok kiskaniyoruz Fener'i. Hadi...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Tamam dansoz arkadasim. Dedigin gibi olsun.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 imzana bak diyorum başka bişi demiyorum....[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bende hadi gulum yandan yandan diorum... ucurun bunu :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Şimdi tek tek alıntı yapmaya kasmıyorum ama,gerçekten ruh hastası olduğundan şüphelendiğim bazı insanlar var.Bu insanlar da hala buralarda iğneleyici,birinden bişi bekler mesajlar atmaya devam ediyorlar.Modlar da bunları bi geçici banlıyo,sonra temenni banlıyo,sonra geri alıyo vs vs. Araya kaynayan ama mesajları sinir bozan bu insanları görmek istemiyoruz.Lütfen ilgilenin şu varlıklarla artık..[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenjee Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: can, 23 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: anelka olayı olmasa böle bi şey yapmazdı. gs lilerin dalga geçicek, suç atcak anelka'nin eli olayi varken, bu avantajı kaybetmek istemezler. kesinlikle bunun için yapılmıştır, bizi örnek alın gibilerden. ayrıca maçın skoru böle olsa da aynı şeyi yapar mıydı bilmiorum yaw de get a... q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar