Caecillia Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 merhaba işletim sistemim win98 adsl baglandi. benim sormak istedigim adslyi istedigim zaman acip kapatabilecegim bi baglanti varmidir 98 de. demek istedigim internete baglandiginizda görev çubugunun sağ tarafinda veri transferini gösteren ikonu nasil cikartabilirim veya cikartabilirmiyim. simdiden tesekkurler not: ben bu başlığı daha önce açmıştım. xp'ye geç önerisi geldi ama geçemem çünkü yavaişlıyo makinem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 98'i çok fazla hatırlamıyorum ama modemini bağladığın ethernet kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bırakabilirsin. İstediğinde tekrar yine açarsın. USB içinde aynı şey geçerli. Bir çoğunu ethernet kartı gibi tanıyor yazılımlarla. Emin değilim ama ethernet kartı ile bağlanıyorsan (ya da usb aygıtın o şekilde simule ediliyorsa sürücülerle) 98'in giriş ekranında ağa oturum açma kısmına iptal dersen belki istediğin şey olabilir yine. Fakat bu sefer bağlanmak için restart gerekir ve -varsa- diğer ağlara da bağlanamazsın. Evet epey güzel attım. Dene sonucu bizede söyle : ))[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caecillia Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 dediğin gibi bi opsiyon yok teşekür ederim ama yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 modem usb ise var,hatta ben o şekilde kullanıyorum.Benim model zyxelin onu söyliyeyim de karışıklık olmasın. Kuruluş aşamasında ppp over atm şeklinde kurarsan modemi, sanki dial upla bağlanıyomussun gibi numara cevırme penceresi acıyor,numara olarak 7 tane sıfır giriyoruz sifre ve paroladan sonra cevir ve bağlantı dial up gibi sağ altta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar