bezgin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Restricted Trade Policy in Force - 10/21/2005 Users, please be aware we are temporary restricting trading on certain users. This is due to having excessive items on one character. We are investigating these accounts and will remove this restriction once we determine the issues at hand in a few days. inn de fazla gb veya değerli item taşıyanların trade i blocklanıo bana olduğu gibi hiç bişey yapamıosun tradele ilgili merc açamıosun trade atamıosun bişey alıp satamıosun hostessten bişey alamıosun inventoryden bişey delete edemiosun atamıosun lvl kasıorum tamir parasını zor denkleştiriorum pot yok bişey yok bunaldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ilginç bir hikaye..[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D4Rt4NY4N Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 AZ DUPE YAP BİŞEY OLMAZ :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D4Rt4NY4N Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 aynı id den birçok itemin olursa cort die tradein bloke olur ama üzülme 10 güne açılır benim charım açıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezgin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 dupe yapıp charda dupelu item bırakacak kadar malmıyım dupe yapanında ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessU Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 benm charımda blocklu cumartesi blocklandı vede gmlere yaklaışık 4-5 tane msj attım fakat hala cevap yok ayrıca gold uyeyim umarım benmkide açılır 10 gün sora :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar