Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlangıç Disketsiz Xp Formatı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Epey araştırdım anladıgım kadarıyla, ancak bilgisayara fdisk yapmakla mümkün.. Fakat bende hdd zaten parçalı fdisk yaparsam sakladıgım birçokşey gidicek..Ben tabiki sıfır windowsdan bahsediyorum üzerine kurulum degil. Yardımlarınız için teşekkürler.
Mesaj tarihi:
1. Bootable bir xp cd'si bulup makineyi bununla boot ediyorsun.
2. Kurulum aşamasında kurulum yapacağın sürücüyü seçmeni isteyecek. Burada ilgili sürücünü seçeceksin. Karşısa 5 adet seçenek çıkacak. Dosya sistemini olduğu gibi bırak dersen dosyaların ve mevcut kurulu sistemler kalır. Ama biçimlendirmeni öneririm. Ve NTFS kullanmakta fayda var.
3. Kurulumu tamamlayıp işine gücüne dönüyorsun.

Bu kadar.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Mesaj tarihi:
said:
Defensive, 25 Ekim 2005 12:49 tarihinde demiş ki:
Epey araştırdım anladıgım kadarıyla, ancak bilgisayara fdisk yapmakla mümkün.. Fakat bende hdd zaten parçalı fdisk yaparsam sakladıgım birçokşey gidicek..Ben tabiki sıfır windowsdan bahsediyorum üzerine kurulum degil. Yardımlarınız için teşekkürler.
Yanlış...
FDisk sırasında, yedeklerinizi sakladğınız HDD bölümünü silmezseniz o bölüme bir şey olmaz.
Yani parçalı HDD'lerde FDisk sırasında tüm bölümleri silmek zorundasınız gibi bir zorunluluk yok. Herhangi bir bölümü silip tekrar yaratabilirsiniz.

Bunu ekleyeyim ilave bilgi olsun :-p[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Mesaj tarihi:
Bunuda sorucaktım unutmuşum eline saglık hehe.. Bu konuyada baktım ama önce "c"nin sılenmesi vs yazılmış.Önce denince herhalde dedim imkansız belli bir kısmı silmek :)
  • Yeni Oluştur...