Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl'de güvenlik önlemleri..

DesPerado_4

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben eve yeni adsl bağlattım.Duydupuma görede adsl'de aşırı şekide virus giriomuş bilgisayara.Firewall denilen programlardan ve anti-virus programları kurmam gerekiomuş böle bi takım şeyler duydum.Siz bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.İnternetten indirip bilgisayarıma kurabilecegim en iyi güvenlik programlarını sölerseniz sevinirim.Ücretsiz olursa dahda sevinirim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Anti-Virüs için Donanım & Yazılım'da ki konuları aratıp tartışılanları okuyorsun ki güncel bir konu mevcut.

Modemin nesi vardır nesi yoktur içinde alıyorsun eline kitapçığını okuyorsun. Ya da ürünün özelliklerini yazan sitelerden bakıyorsun (mesela alışveriş siteleri).

Kara cahil gibi davranmayın gözünüzü seveyim. Nesi var nesi yok diye bakmadığınız ürünü neden alırsınız. Hadi bir şekilde almak zorunda kaldınız neden açıp bir kitapçığını okumazsınız.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

Anti virus programı olarak Kaspersky anti virus personal pro öneririm.

1.5 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum sistemim tertemiz elinden hiç birşey kaçmadı.

Modeminin özelliklerini araştır firewall'ı varsa ek olarak kurmana gerek yok.
Eğer yoksa Zone alarm kurabilirsin ev kullanıcısı olarak işini görücektir.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

go back türevi programları ev kullanıcılarına önermiyorum açıkçası
çünkü herhangi bişeyi install etmeye kalkarsan istersen d ye ama registry c: de olduğu için ve bazı kritik dosyalar otomatik olarak windows ve system klasörlerine atıldığı için reset attıktan sonra problemlerle karşılaşırsın

ayrıca historylerin, firefoxtaki eklentilerin vs. d ye kurmazsan çalışmaz
ie kullanıyosan d ye kurma şansın zaten yok

msnde alınan dosyalarım ve logları her resetten önce taşıman gerekli
sabit wallpaper kullanamazsın
başlangıçta çalışacak programları düzenleyemezsin

ve daha bunun gibi bir sürü şey[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...