Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 http://members.lycos.co.uk/koraxx/music/ buradan erdemabi.mp3 dosyasını indirebilirsiniz.Bass'ları erdem abi çalıyor,davulu yazmışlar sanırım solistleri söylüyo parçayıda.Gitarıda arkadaşı çalıyo,üstüne eklenen stringler ve electronic piano'larıda ben yaptım.Buyrun dinleyin :) Tabiiki yorumlarıda alayım :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Yorum... Olm yazıyı okurken milletin reklamınımı yapıyor dicektim bu bişi yapmamış galiba dicektimda yapmışsın yürü bea indiriyorum koraxım :) Kurbannnnn ................... OLURUUUUUMMMMM[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 indirdim valla kim bunu söuleyen ya sesi çok hoşmuşş
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 İşte budur..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 olm kayıt sb live 64 le yapıldı la :D çarşamba günü m-audio ses kartım geliyo redall mixer'da aldım behringer oda geliyo eaheauhae :D stüdyo monitörleri falan kaldı bi :D midi klavye diye roland juno-d kullanıyom ehaeueah :D söyleyen erdemlerin solisti sanıyorum tam bende tanımıyorum ama parça çok hoş şahsen çok beğeniyorum :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Korax sizin ev nerdeydi :)... Ankaraya geldiğimde bi kayıt yapar öyle giderim :)...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hangi davulla :D evde davul yok çaldırtmamda ayrıca bass bile çalamıyom ben evde :D öveçlerde oturuyom[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 :) Elektro ( Davul ) yu getirip kulaklıkları bağlayıp bide güzel beste yaptınmıydını... =)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 eahehaeah bak öyle olur :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 o deilde slap solo hosuma gitti baya,6 telli ken smith de yakısmıs yani[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ehueheh cüneyt abi sağlamdır.20 senedir çalıyo,ankara kent orkestrasında,ayrıca 300den fazla albümde yer almış bi abimiz :) iyidir yani[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Öne çıkan mesajlar