ReSSerian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hackshild yüklenmiyor ve oyna giremiyorum yardım edebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hack shield in oldugu yamayı el ile yüklersen problem cözülücektir. ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade adresinden patch1280 i indirip manuel kurum yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhotse Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bi soruda benden. Ko cd sini aldım ve yükledim ancak koworld den indirilecek 2 tane patch i indiremiyom. içinde 1276 diye bi patch var ama ziplenmiş onuda açamıyom. Help pls :............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Allah ' ım ya adamlar mil den besiktasda satııolar asdfg sinanpaşa da para vermeyin şunlara..[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhotse Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hönk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSSerian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 herkes oyundami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar