Davion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Allain Bougrain Dubourg & Arno Elías - El Corazon Bir gitar bu kadar mı güzel çalınır bir şarkının melodileri bu kadar mı güzel olur bir şarkı bu kadar mı güzel söylenir. Valla herkesin dinlemesi lazım. Özellikle tek başınıza oturup dinleyin.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Alkiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşş alkiiiiiiiiiişşşş Hey allaaaamm..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bu şarkıyı imza yap bari her forma koycağına.[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Söyleyecek kelime bulmuşun bi sürü işte..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar