Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HUNTER Clanı 1 gecede grade 1

soulsinter

Öne çıkan mesajlar

said:
bareme, 24 Ekim 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
Cakal sen nediyon lan dupcu senin gibiler azımı açtırma
Clan neden dağıldu biliyonmu artıs noob seni CLANDA İNGİLİZCE KONUSULMADI İÇİN CLAN DAĞILMIŞTIR NOOB seni clanın yarısından coğu yabancı uyruklu insanlardı sen ne itemminden bahsediyon cakkal herfi biff gormuyon sabah akşam bam dağıtıyor bzim clanda 1 kişi bile bir sebebden dolayı bam yemedi azmı açtırma senin gibiler yuzunden oyunun tadı kaçtı ona buna ifrtara atma bida..

COWAK ın ne mal olduğunu bütün ares bilio yalandan savunma yapma bne clan dupecu demiorum PIRATESS DUPECU[signature][hline]HardTimes!...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cakal sen nediyon lan dupcu senin gibiler azımı açtırma
Clan neden dağıldu biliyonmu artıs noob seni CLANDA İNGİLİZCE KONUSULMADI İÇİN CLAN DAĞILMIŞTIR NOOB seni clanın yarısından coğu yabancı uyruklu insanlardı sen ne itemminden bahsediyon cakkal herfi biff gormuyon sabah akşam bam dağıtıyor bzim clanda 1 kişi bile bir sebebden dolayı bam yemedi azmı açtırma senin gibiler yuzunden oyunun tadı kaçtı ona buna ifrtara atma bida..

biri şu yazıyı türkçeye çevirsin plsss[signature][hline]Name:Imaginary
Job:Blade Master
Nation:El Morad
Clan:Knights
Server:Ares 1-2-3
Lvl:6x
Sosyal ağlarda paylaş

İpimi kopartım tammamı tassmam yerimde ama Doğuştan Kangalım ama sen nesin çırtlak kıskaç gel anam gel sana item dizem DUPLUSUZ Korkma Seni GB boğam ben Dupcunun kralıyım oldumu
Ulan benim gibi adamıda fıttırdınızya helal olsun size allahınızdan bulun ramazan ramazan tutuğum oruçlar sizin gibiler yuzunden kabul olmiyacak ben sistem muhendisiyim kardeşim boşuna okumadım GAVURLAR coderlik yapamazsa ben onlarla dalga geçerim BEnim DUP anlıyışım budur GM ler yazık onlarda para yiyor belki bu işten ama başka oyunda mod. yapsınlar.

BEN TURKUM Bir Ejnebi Oyununa Boyun Eymem.O oyundan nasıl zevk alacaksam o şekilde hareket ederim...

Yeter artık bida bana kopek damgası vurmaya çalışma..Ezik noob senii :Pp
Sosyal ağlarda paylaş

said:
grandhero, 24 Ekim 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
marifet bir clani ilk 5 e fln sokmak degil.. hep birarada tutmak..
genelde bu kada surat ile kurulan clanlarin omru fazla uzun degil.. dagilirsa yakinda hic $a$irma :)

ASDasdasdasdas zate çok uzun bir süre olmadı Bu :D saat 6.5 da pazartesi günü pirestes çıkmasıyla cLan dağıldı yenisini kurmaya çalışıyorLAr :D[signature][hline]Name: ::TaLkative::
clan: MoradSlayers
Server : Ares
Lvl: 61 %25
np: 180 k +
Job: Paper Mage
Sosyal ağlarda paylaş

yaw abi clanda ingilzice konusuyorduk şimdik ingilizce bilmeyen arkadaşlar vardı onlar nasıl konuscaktı malum onlar turkce yazıyorlar ismini solemicem bir abim çok titizdi xD bağırırdı arada sırada Speak ENG.... die bilmeyenler susardı ama nereya kadar turk kanı yerinde durmaz abilermiz gavurca yuzunden birbirime girdiler nazara geldik bence xD
2 gun ama taktık o pelerini xD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...