PiNg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 otobüste gidiyodum. yolun ortasında kus ölüsü gördüm. sonra eve gidiyodum yolda bi tane gördüm. :/ ertesi gün kordonda gene kus ölüsü vardı. böle bembeyaz giysili adamlar toplandı etrafına.garip bi araba vardı simsiyah. walla isallah kurtarırız pacayı gün gectikce kötülesiyor drum[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kıyafet korunmak için olsa gerek. kuşun hasta olup olmadığını öğrenmek için labarotuvara götürüyorlar. umarım öyle bir sorun yoktur.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 aha s.carız o zaman Insallah yoktur sakat bi durum[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 temizmis sorusturdum oleyyyy[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 off bune ya bi deprem bi kuş gribi yeter ya :) ayriyeten pati pet - kuş gribi biraz abest kaçmış ama neyse :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bişey yoktur bence.. Eğer bir durum olsa haber verirlerdi..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 güvercin beslediğim için walla insanlar uzak duruyor korkularından! fazla paniğe kapılmamak gerek... merak eden olursa www.taklaciguvercin.com/kusgribi.htm burada ilgili bilgilere ulaşabilir sanırım..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 güvercin çok güzel bir kuş türü sende soranlara kuş gribi olsaydı ilk önce kuşum aydın olurdu dersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Grip olan hapşurur .. Sen hiç hapşuran guş gördünmü.. Demekki neymiş.. Guş Grip olmazmış... işin şakası. Dikkat etmek lazım.. ama televizyondan örendiğim kadarıyla şu anlık insana direkt geçmiyomuş.. Virüs evrimleşiyomuş ama insana geçebilecek şekile gelebilirmiş.. Dikkat etmek lazım.. Banvit yiğin kuş ürünü yiycekseniz.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar