oper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 biraz önce bi başlığı okudum (kardeşini özlemiş falan).... ya ben böye kimseyi özlemedim daha.ne üniversiteye başladığım ilk sene ne de saha sonraları..kimseyi özlemedim/özleyemedim.. bazen durup düşünüyorum "olm sen insan mısın" diye.. dün arkadaşla bi yere gidiyoruz anlatıyo bana "annemi çok özledim, ne zaman eve gitsem her gidişimde sarılarak uzun uzun ağlarız vs vs " diyo.. duygusuz da biri değilim ama bu tarz şeylere içimde hiç yer yok sanırım.. kötü durumlara hiç üzülmüyorum..hani bi yakınım ölse damla yaş dökülmez benden sanırım.. ama böyle iyi bi olaya denk gelsem gözlerim sulanır hemen.. neyim var doktor bey ? :([signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 belki sadece içine atıyorsundur yada özlüyorsun,üzülüyorsun ama bunun farkında bile değilsindir yani bi bakıma kendinden saklıyorsundur. ama kesinlikle yok böyle bişey diyorsan bence bu çok iyi yani bi olaya günlerce üzülüp ağlamaktansa artık ağlamamayı tercih ediyorum[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 çoğu şeyi içime atıyorum sanırım.. :([signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bence bölesi daha güzel neden diye sorarsan insan üzüldüğünde vücudundan birşeyler eksilir o yüzden üzelmemek daha iyi[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 üzülmek, hayatta karşımıza çıkıp bizi cezalandıran zorluklara karşı kendimizi 1 kez daha cezalandırmaktır aslında. Demek ki sen kendini cezalandırmıyorsun. Bak ne güzel. Tabiki üzüldüğün anlar vardır değil mi? Duygusallık derecesi ile alakalı. Kafana takma. Ben niye üzülmüyorum diye dert edilir mi =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 cuytherock aynı bendensin. hatta benim durumum daha kötü çünkü eve gidiyorum mesela annem ağlıyo ama ben biraz özlemiş olsam da hemen geçiyo benim özlemim ve o ağlamaya devam ediyo. o durum bana çok koyuyo. bi de kardeşimi sevmek istiyorum ama onu bi türlü özleyemiyorum. sorunun kimde olduğunu da bilmiyorum. suçu kendime atmaya çalışıyoryum bu sefer de içimden bi ses senin hiç suçun yok diyo..:([signature][hline]sakın bırakma, asıl hayata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hiç garip değilsin bence aynı senin gibiyim herşeyi içime atıyorum sonra doluyolum ve öfkeleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yetiştirilme tarzından kaynaklanabilir mi acaba?? ben bazen öyle olduğunu düşünüyorum... demek ki sevgilerini bana yeterince gösterememişler,yeterince kendilerine bağlayamamışlar diyorum bazen.. ama haklı mıyım, haksız mıyım bilmiyorum...[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: cuytherock, 24 Ekim 2005 13:58 tarihinde demiş ki: yetiştirilme tarzından kaynaklanabilir mi acaba?? ben bazen öyle olduğunu düşünüyorum... demek ki sevgilerini bana yeterince gösterememişler,yeterince kendilerine bağlayamamışlar diyorum bazen.. ama haklı mıyım, haksız mıyım bilmiyorum... Bence yetiştirilme tarzıyla alakası yok. Senin yapınla ilgili bisey bu.. Ailesinden yeteri ilgi göremeyen insanlar da senin gibi olabiliyor. Ya da ilgi görmesine karşı duygusuzmuş gibi görünebiliyor.. Bu senin yapın :) İyi yanları da var huyunun.. Tamam üzülemiyorsun ama bu şekilde de yıpranmamış oluyorsun. İçine atmak yerine bence konuşmayı dene, illaki ağlamak zorunda değilsin :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 insanın yapısını da çevresi belirlemez mi zaten??seni nasıl yetiştirirlerse öyle olursun..eve kapatırlarsa çok içine kapanık, çok serbest bırakırlarsa da serseri olup cıkmaz mısın??[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 en iyisi keşke bende bazı şeyleri takmasam ve düşünmesem + üzülmesem..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Dynun, 24 Ekim 2005 12:22 tarihinde demiş ki: üzülmek, hayatta karşımıza çıkıp bizi cezalandıran zorluklara karşı kendimizi 1 kez daha cezalandırmaktır aslında. Demek ki sen kendini cezalandırmıyorsun. Bak ne güzel. Tabiki üzüldüğün anlar vardır değil mi? Duygusallık derecesi ile alakalı. Kafana takma. Ben niye üzülmüyorum diye dert edilir mi =) eet katılıorumn buna.. bide Dynuna başarılar diliyeyim kişiselde hayırlı olsun.. ulan iki gelmedik patide ne kadar çok deişmiş be:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar