D4Rt4NY4N Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 adletine sokem gm areste lvl i yüksek comgo yapan ve dupe yapan adamlar cz de np kasarken hiç biri bann yemezken a.q biz yiyoz nasıl iş?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 GM ile ne alakası var :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 onlar dupe macro vs. yapıyorlar banlanıyorlar eminimki sende bug abuse yapmışındır o yüzden banlanmışsındır :)[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 sudan sebeblerle ban atıyorlar aliveli innhostes ın önüne seyyar açtığın için banlandın falan gibi :|[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 lol Dİyorum BaŞka bişi demiom adam merchanta dai ban atı ne iş saten oyunun iyicene suyu çıktı.......[signature][hline]mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D4Rt4NY4N Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 belliki çok noob arkadaslarsınız bu oyunda sağlam adamların çoğu duper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 duper ama adamlar aynı anda da premium üye gm e para kazandırıyolar ama sen normal oyuncusun o yüzden seni ban lıyo... anlıycan herşey sadece duygusal :)[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 keşke sade ares de olsa ban lama ama bu banlanan kişiler sudan sebebten değil bug abuse den banlanıyo hep (dupe cilere nedense dokunmuyolar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkoc Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 selam bende banlandım diil dupe upgrade bile yapmadan ne np transfer ne hack ne makro hiç bişi kullanmadım bazı gold bazı premium üyelik aldım np m çok azdı itemlerimde ranking sitesinde ne yazıoya onlar vardı bot hariç +6 shell 2 tane +6 dark vane ve itemlerin hepsinin yeri belli ve yine uzun süre kullandığım itemlerdi ve yine itemler dupe olmuş olsa bile neden silmediler ve neden banladılar ve par yine para verdim bu şerefsizlere mantık yok adalet yok hak yok... ben bıraktığımda uskoyu regedit oynamaları dupeler had safhadaydı myko ya başladım 52 oldum ama orada da lag sıkıntısı baydı.. sonuç olarak ares için diil usko için söylüyüorum her an birinize herşey olabilir mantık aramayın muhatap aramayın.. çünki ne muhatap ne cevap bulamıcaksınız. selamlar eski assasin 61 % 75 server : ares orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Daha çok göze batan ve Np si yüksek lvl i düşük adamLarLa uğraşıyorlar.! Sıra bize gelDi hayırLısı :// ama charım 2 defa dupe testinden geçti inş bişiy olmaz en son hacklendiğinde Rollback attırdım :/[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: adletine sokem gm areste lvl i yüksek comgo yapan ve dupe yapan adamlar cz de np kasarken hiç biri bann yemezken a.q biz yiyoz nasıl iş?? sen tr den atılan dlee deil msn +3 amulet of dexin acısı çıktı. ee doğaldır kuyruk acısı war tabi[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bende hack yedikten sonra usko yu bıraktım şu an japkoda warior kasıyorum ama orada da parasızlıktan bişey yapamıyorum itemler ucuz ama pazarcılık denen bişey yok masa açıyorum allahın japonu benden değil aynı malı daha pahalıya satan japondan alıyo. oradada kafam bozuk anlayacağınız ama orada lag ve sebepsiz ban yok gerçi en kötü yanı her taraf kosp çu moradonda civciv bile kasılmıyo köşe başı okçu olmuş. neyse umarım adam gibi bir server buluruz...[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bugun GM notice gecti CZ town'da inn acanlari kickleyecegim diye sonra da banlayacagim dedi .. :S hic vendor acmadim ama acilmasinda da bir sakinca yok bence[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkoc Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: TaLkative, 24 Ekim 2005 23:24 tarihinde demiş ki: Daha çok göze batan ve Np si yüksek lvl i düşük adamLarLa uğraşıyorlar.! Sıra bize gelDi hayırLısı :// ama charım 2 defa dupe testinden geçti inş bişiy olmaz en son hacklendiğinde Rollback attırdım :/ göze batma kavramı =keyfilik bi kere woot admin ve oyun oynuyo böle bi saçmalık var mı ?? ondan sonra ona ppl ban buna ppl ban adama dokunan ban işte adalet bu.. yok premium a bişi olmaz yok dupe yapmama hikaye... adam çatır çatır gold bar basıyor tık yok walla ya da 5 aydır kospdayım dior yık yok dior buna ne demeli char açılıp admin gm senin taaa diip char açılıp clan kuruluyo :))) charda bişi yok velhasıl yapanın yanında kar kalıyor.. [Bu mesaj alkoc tarafından 24 Ekim 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: LordSevo, 24 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: duper ama adamlar aynı anda da premium üye gm e para kazandırıyolar ama sen normal oyuncusun o yüzden seni ban lıyo... anlıycan herşey sadece duygusal :) eger dupe/kops vs. anlaşılırsa pre. valla dinlemeyip banlıyolar..bunun bir çok örnegi var^^[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:50k+ Clan:Yok malesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bildiğim kadarı ile JapKo da -30 adamlara macro serbest ama autoloot yasak. Tam bilgili değilim sadece bir arkadaş söyledi. Ki nitekim bende -30 iken macro ile maradonun göbeğinde 30 oldum .Kimse de bişi demedi. Hala da bir sürü kişi yapıyor bu işi.[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: D4Rt4NY4N, 24 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki: adletine sokem gm areste lvl i yüksek comgo yapan ve dupe yapan adamlar cz de np kasarken hiç biri bann yemezken a.q biz yiyoz nasıl iş?? banlandığına göre vardır bişey[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 102.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adoreble Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kou başlığı çok doğru GM lerin oyun sırasındaki konuşmaları o kadar saçma olmaya başladıki gülmemek elde değil; CZ de merchant açılmayacakmış cevap : "SANANE" . Bende açtım neden para lazımdı inn hostese girmek için ve merchant açıp satış yaptım ve sağolsun biri aldı ve inn hostese girdim. BU şekilde akılsız GM lerden hiç birşey ummuyorum. 24.10.05 gecesi saçma sapan bissürü anons yaptılar. Ah bi tanesi ile tanışma fırsatım olsa soracam hangi akla hizmet yazıyo onları. GM lerden adalet beklemiyorum güçlüye değil garibana yapıyolar yapacaklarını. Herkese sabırlar dilerim... Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar