lupin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya pisayasada bissürü +7 middle class item var ... mesela fullplateler ... +6 da middle ile +7 ye geciriorsun .... peki buna trinamı lazım ? yoksa +6 bot ile gloves yaksam atıormki robe +7 olurmu ? terimleri pek bilmiorm magede böyleydi ... şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Name:UltraslanTr Class:Mage Job:Paper Mage LvL:5x Server:Beramus Clan:Massacre Np:6xx ---------------------------- Name:Kicken Class:Rogue Job:Archery Clan:- Server:Ares Np:1xx :P LvL:4x ------------------------ Name:Akurah Class:Assasian Server:Diez Clan:InTouCHABI3 Np:14.xxx LvL:6x [Satıldı] :(
vktk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 +7 fp ler high classtır. ben +6 dan +7 ye fp e bus kullanılmasını gereksiz görüyorum. +6 fplere mid. up. scroll kullanıyorum. zaten fiyatları pek fazla değil.topla piyasadan fp leri; +7 fp mid. up. scroll ile dene. zaten yeni başlamış arkadaşlar +6 chitin kullanacaklarına +7 fp kullansınlar. fiyat/performans oranı bu fiyatlardan dolayı çok çok daha iyi.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 63 Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
lupin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ehehe çok saol +1 chitin yaktım diğerleri hepsi +7 oldu :)) saolasın .[signature][hline]Name:UltraslanTr Class:Mage Job:Paper Mage LvL:5x Server:Beramus Clan:Massacre Np:6xx ---------------------------- Name:Kicken Class:Rogue Job:Archery Clan:- Server:Ares Np:1xx :P LvL:4x ------------------------ Name:Akurah Class:Assasian Server:Diez Clan:InTouCHABI3 Np:14.xxx LvL:6x [Satıldı] :(
Öne çıkan mesajlar