Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TAVSİYE Soldiers: Heroes of World War 2


wintermute

Öne çıkan mesajlar

SSI'ın Panzer General serileri ile yetişmiş ardından da Microsoft'un Close Combat serilerine bayılmış bir de Codename Panzers'inheriki Phase'ini oynayıp daaahaaa diyen arkadaşlar...

bayılacaksınız bu oyunu.

tankların health barlarının olması ve her bir salvoda bunun azalması (bunların hepsi AoE yuzunden alla belanı vermesin) beni deli ederdi.

Bir ara Combat Mission ile "GERÇEK" WWII stratejileri başlamıştı ki Soldiers'da yetişti sonunda...

Animasyonlar muhteşem. En guseli de tankınızdan inip alet edevatı çıkartıp bozulan paleti ya da tareti tamir edip yola koyulmak.. haa .. bir de diger araclardan motorin araklayabildiğinizi soylemiş miydim? :)

Aman dedim sakın çok değerli Tiger'inizin arkasına bir US bazooka takımını sokmayın!! Hayatımda hiçbir oyunda bir avuç anti tank takımına karşı tek bir tankın (Tİger'dan bahsediyoruz) bu kadar aciz kaldığını görmemiştim.

İyi oyunlar[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malcolm, 07 Ekim 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
Hemen alip basliyorum umarim cok fazla ayrinti koyupda beni oyundan sogutmazlar.Bu arada blitzkriegi soylemeyi unutmussun:D.


valla learning curve biraz yuksek malcolm.. (YA DA BANA OYLE GELDİ) save/reload olayı bayaa bir yıldıracak başta..daha başlar başlamazoyunun hiç şakası olmadığını anlıyorsun..

ama ileriki safhalarda elemanlarını kontrol etmeyi ogrendigin de kendi başlarına harikalar yarattıklarını göreceksin. AI da eh.. en azından arada bir bilgisayar geri çekiliyor..

animasyonlar muhteşem asıl... infantry'lerin vurulması...patlamalar (herşeyin yıkılabilir olduğunu söylemiş miyim?)... ama özellikle de bir tankın isabet alması.. ay ay ay.. akşam olsa da kalan sherman'lara da birer delik açsam..[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bu oyun mükkemmel bu oyun müthiş comandos fln halt etmiş yani.
Ben başladım bi bölüme tek askeri yönlendiriyom sanırım ingiliz timi campingi ;

bölüm de bi deniz feneri, savaş gemisi, bi çok top, vede deniz ortasına kouşlandırılmış 2 top bulunan iskele şeklinde bi gemi var.

Sat komandosuyum botumdan inerek fenere gizlice sokuldum neyse çıktım fenerin bulunduğu adacığa ordaki herkezi öldürdüm fakat sanırım gizlice öldürmem gerekiyormuş bitürlü beceremedim gizlice öldürmeyi. Sonrasında savaş gemisini alıp denizin üstüne konuşlandırılmış topları hallettim fakat daha bişiy yapamadım karadaki toplar gemimi patlatıyor. Bi türlü çözemedim bölümü. Oynayan biri varsa anlatsın lütfen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Babalar

oyun asıl multiplayer'da parlıyor!!!!!!!

hayatta boyle oyun oynamayan ev arkadaşıma göstermekle herifi Soldiers manyağa yapmam bir oldu...
henuz bir tiger 2'yi nasıl alt edeceği konusunda 1 fırım ekmek yemesi gerekiyor ama zevkten kuduruyoruz...

tavsiye edilir.. two thumps up!

[Bu mesaj wintermute tarafından 25 Ekim 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...