Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 matrakcım. valla hayallerini yıkmak gibi olmasın ama yeni nesil, eski nesilden çok daha fazla abazan... tvde, gazetelerde, web sitelerinde çıplak erkek ve kadınları gördükçe ergenlik çağındaki tüm insanlar sapıtıyorlar. haklısın sadece bize has bişey değil bu ama bizim insanımız cinselliğe diğer bir çok ülke insanından daha aç... neyse konuyu saptırmayalım. nerde kalmıştık :) ilave : hangi resimdeki ?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 25 Ekim 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 haklısın lonely ne diyeyim ama görmemişlikdendir bence baksana hala kara çarşafla geziolar saygı duyuyorum ama kırmak lazım bu tabuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ha eklemeyi unuttuğum özellikleride var Mal gibi içer.Riyakardır yalancıdır kaypak ve buna bağlı olarak grandmaster pişkindir.Yağcıdır arkandan konusur dine bağlı olmayıp yeri gelince hocaya tas cıkartır.90 lık karılar gibi dedikodu yapar.Hacı hoca ayağına insanları somurur.Din elden gidiyor diye irtica yaparlar.Aydın insanlara bok atmakta üstlerine yoktur.Balık hafızalıdır.Rahmetlinin dediği gibi %90 ı salaktır.Daha sayayım mı ?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Geçen gün yahoo massenger ın inceliklerini keşfetmeye birazcıkta yabancı hatunlarla haşır neşir olmaya çalışıyoduk Filipinlilerin olduğu çok abuk subuk bi kanala girdik nickler bize tanıdık gelmeyen abuk subuk şeylerdi ama o nicklerin arasında kemal , sabri , camda_penis nicklerine rastladık bu ne şimdi yaaa :)türküz abi hepimiz :)[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sildim [Bu mesaj Lonely tarafından 25 Ekim 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yeter valla utandım şimdi milletimden hiç iyi özelliği yokmu yaff bu türklerin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Vatanımızın bir karış toprağı bile tehdit edilirse, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bir anda tek vücut olup, o bir karış toprak için canını bile verir.. Başka çok az ülkede vardır bu özellik.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 25 Ekim 2005 03:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Lonely o da yalan oldu be artık lafta kalmaya basladı. Bir adam için tabutunun basında bekleyenler Anıtkabirde Ata için bir dakka bile saygı durusunda durmayanlar var mrk etme.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yok be lonely o çok öncedenmiş adam tek vücut olcaksa neden hortumluo herkez kendi menfaatini düşünüo şimdi başbakanın evi bile devletin arazisinde kaçak yapılmış gelde inan şimdii türk milletinin fedakarlığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ikinizde haklısınız ama benim dediğim başka birşey. Mesela yarın yunanistan, bozcaadaya sahip çıksa bence hala o toprağı sonuna kadar savunuruz... bu sırada Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları dedim, TC kimliğine sahip olanlar demedim :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Milletimiz sırf gaz arkadaşlar yaa şerefsizin biri bayrak yakar herkes hürra ayaklanır bayrak asar bağarır çığırır başka bişi yok bilgisimizle görgümüzle burdayız diyemiyoruz hiç bi zaman yada türkiyem semra hanımı izler aptal bi motoru türkiyenin gelini yapmaya çalışır ama olay ciddi bi platforma taşınınca herkes damarları şişene kadar bağırır karşıyız diye... eee kim iziyo bunları varmı Semra hanımın oğlunun öldüğünü duymayan???[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol... icq:40003000 [Bu mesaj Viskhii tarafından 25 Ekim 2005 04:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Türkiye'nin gelinine motor denmez. ayıp.. ağzına biber sürerim cık cık cık... :-p[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yaa haberlerde gazetelerde onlardan daha çok bahsediliyor millet ilgisi olmasada merak ediyor bi iki kişinin tavrıyla olmuo herkez konuşuyor ama icraat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bu böyle uzar gider ünlü bi abimiz ne demiş ipimle kuşağım ..kimle ...şşağım hesabı boşverin.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Lonely, 25 Ekim 2005 04:06 tarihinde demiş ki: Türkiye'nin gelinine motor denmez. ayıp.. ağzına biber sürerim cık cık cık... :-p Bu evde bana çok yanlış yapılıyo ama :( :)[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ahahah Viski ya sen benim her söylediğime böyle takılacaksan yandık :-)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Lonely, 25 Ekim 2005 04:12 tarihinde demiş ki: ahahah Viski ya sen benim her söylediğime böyle takılacaksan yandık :-) yok be abi ne takılması geline takılıyorum ben :)[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 katıliyorum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 katıl dory[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 walla onu bilmiorumda herhangi bi global online oyunda bizden nefret ettiklerinin en ufak orneklerini gorebilioruz. adamlar normal bi itemde ufak tefek deisiklikler yapip, Resist to Turks, Protection Of Turk Lame gibi seyler yazmislar ve deger vermisler :) ben gordum ve haklilar dedim cunku hangi online oyuna girsek bi bug arariz ve civigini cikartiriz falan fisman bu en ufak ornek tabi bide realdekini tahmin edin..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bence bir farkımız yok sadece kendimiz öle düşünüyoruz nerden bu kanıya vardım adamın biri liverpool takımının resmi forumunda konu dışı tabir edilen bölümde nike mı alayım adidas mı alayım diye topic atmış gelen cevap: nike la asla yanlız yürümeyceksin. ehh çok karizma bir cevap. türküm di mi :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar