Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk milletini diğer milletden ayıranlar ne acaba

Matrak_Sultan

Öne çıkan mesajlar

matrakcım.
valla hayallerini yıkmak gibi olmasın ama yeni nesil, eski nesilden çok daha fazla abazan...
tvde, gazetelerde, web sitelerinde çıplak erkek ve kadınları gördükçe ergenlik çağındaki tüm insanlar sapıtıyorlar.
haklısın sadece bize has bişey değil bu ama bizim insanımız cinselliğe diğer bir çok ülke insanından daha aç...

neyse konuyu saptırmayalım. nerde kalmıştık :)

ilave : hangi resimdeki ?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

[Bu mesaj Lonely tarafından 25 Ekim 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ha eklemeyi unuttuğum özellikleride var

Mal gibi içer.Riyakardır yalancıdır kaypak ve buna bağlı olarak grandmaster pişkindir.Yağcıdır arkandan konusur dine bağlı olmayıp yeri gelince hocaya tas cıkartır.90 lık karılar gibi dedikodu yapar.Hacı hoca ayağına insanları somurur.Din elden gidiyor diye irtica yaparlar.Aydın insanlara bok atmakta üstlerine yoktur.Balık hafızalıdır.Rahmetlinin dediği gibi %90 ı salaktır.Daha sayayım mı ?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün yahoo massenger ın inceliklerini keşfetmeye birazcıkta yabancı hatunlarla haşır neşir olmaya çalışıyoduk
Filipinlilerin olduğu çok abuk subuk bi kanala girdik
nickler bize tanıdık gelmeyen abuk subuk şeylerdi
ama o nicklerin arasında kemal , sabri , camda_penis nicklerine rastladık
bu ne şimdi yaaa :)türküz abi hepimiz :)[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Vatanımızın bir karış toprağı bile tehdit edilirse, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bir anda tek vücut olup, o bir karış toprak için canını bile verir..
Başka çok az ülkede vardır bu özellik.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

[Bu mesaj Lonely tarafından 25 Ekim 2005 03:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lonely o da yalan oldu be artık lafta kalmaya basladı. Bir adam için tabutunun basında bekleyenler Anıtkabirde Ata için bir dakka bile saygı durusunda durmayanlar var mrk etme.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden

Sosyal ağlarda paylaş

Milletimiz sırf gaz arkadaşlar yaa
şerefsizin biri bayrak yakar herkes hürra ayaklanır bayrak asar bağarır çığırır başka bişi yok bilgisimizle görgümüzle burdayız diyemiyoruz hiç bi zaman
yada türkiyem semra hanımı izler aptal bi motoru türkiyenin gelini yapmaya çalışır
ama olay ciddi bi platforma taşınınca herkes damarları şişene kadar bağırır karşıyız diye...
eee kim iziyo bunları varmı Semra hanımın oğlunun öldüğünü duymayan???[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...

[Bu mesaj Viskhii tarafından 25 Ekim 2005 04:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu böyle uzar gider ünlü bi abimiz ne demiş ipimle kuşağım ..kimle ...şşağım hesabı boşverin.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 25 Ekim 2005 04:06 tarihinde demiş ki:
Türkiye'nin gelinine motor denmez. ayıp..
ağzına biber sürerim cık cık cık...
:-p

Bu evde bana çok yanlış yapılıyo ama :(

:)[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 25 Ekim 2005 04:12 tarihinde demiş ki:
ahahah
Viski ya sen benim her söylediğime böyle takılacaksan yandık :-)

yok be abi ne takılması geline takılıyorum ben :)[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...
Sosyal ağlarda paylaş

walla onu bilmiorumda herhangi bi global online oyunda bizden nefret ettiklerinin en ufak orneklerini gorebilioruz. adamlar normal bi itemde ufak tefek deisiklikler yapip, Resist to Turks, Protection Of Turk Lame gibi seyler yazmislar ve deger vermisler :) ben gordum ve haklilar dedim cunku hangi online oyuna girsek bi bug arariz ve civigini cikartiriz falan fisman bu en ufak ornek tabi bide realdekini tahmin edin..[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bence bir farkımız yok sadece kendimiz öle düşünüyoruz

nerden bu kanıya vardım
adamın biri liverpool takımının resmi forumunda konu dışı tabir edilen bölümde
nike mı alayım adidas mı alayım diye topic atmış
gelen cevap: nike la asla yanlız yürümeyceksin.
ehh çok karizma bir cevap.

türküm di mi :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...