Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkdaşlar yakın tarih ile ilgili bir kitap adı aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yakın tarihi okumak istiyorum fakat hangi kitabın iyi olduğunu ve ne kadarlık bir bölümü anlattığını bilmiyorum eğer aranızda okuyan varsa nerden nereye anlattığı ile beraber kitap adı yazarlarsa sevinirim[signature][hline]the world is mine
Mesaj tarihi:
türkiye ile ilgiliyse,

baskın oran'ın editörü olduğu, oldukça kalın ve içeriği sağlam olan 2 ciltlik türk dış politikası kitabını alabilirsin. ilk cilt kuruluştan 80lere, diğeri de 90ların ortası sanırım veya bakmam lazım unuttum. ha tamam, bendeki baskısı 2001 idi, tam 11 eylül dönemi olmadan önceki zamanda bitiyor sanırım.

yok dünya takılcam diyorsan, git kütüphaneye ya da kitapçıya bir bakınıver, trilyon tane bulursun. (tamam tamam, aklıma hiç gelmedi öyle genel anlatan o yüzden sallıyorum eheh)[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
ama uyarayim, benim önerdiğim kitap öyle alınıp sayfa sayfa okunacak bir şey değil. yani öyle de okursun da kasarsan 1-2 haftada anca devirirsin, ki öyle de çok şey aklında kalmaz. ansiklopedik olarak bakılabilir o kitaba biraz. ilgini çeken konuları okursun aradan filan..[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
Yine guzel bir kitap, Andrew Mango'dan The Turks Today diye bir kitap sanirim Turkce tercumesi de Remzi'den cikmis, bir batilinin gozunden oldugunu unutma yanliz, artilari ve eksileri var ama guzel yazilmis hos bir kitap...[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!!
  • Yeni Oluştur...