Informer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 1 ay önce falan bi arkadaş bi resim yollamıştı,boost exp by %50 for an hour yazıyodu açıklamasında,adıda rising scrolldü, treant lardan çıkıyo dendi çok kestim çıkmadı sonra, ko sitesinde gördüm,knight cash olarak satılıyo yazıyodu ama power up a konmadı,varmı bunun hakkında bir bilgisi olan???[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 %74 :/ np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 lvl 20-40 arasında calısıor üstü kullanamıor agaclardan cıkıor ama az[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(66) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 power up ta satılıyo abi o,sitenin içinde vardı,25 knight cash e 1 saat kullanımlık 1 tane satıyo yazıldı,hatta soulslayer ın lvl 70 olmasındada ondan kullanıldıgı soylendi...[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 %74 :/ np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ss verdi 300 dOlar öle oldu lvl 70 die duydum Informer :D :D :D Ben öle biliyorum yane Geçen Hbde forazziyle birlikte yattı Fast Press Ok ! Kafam benim hala orda Lvl 70 - %5 OMG :S[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 olm çıksa şimdi 5-6 lvl almıştım :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 %74 :/ np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ınfo gogogoo lvl 72 ? :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 0lm talk dur daha var kasıyoz yavaş yavaş prede yok ölsem sağlam gidiyo exp bakalım,gittigi yere kadar....[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 %74 :/ np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: TaLkative, 24 Ekim 2005 23:55 tarihinde demiş ki: Ss verdi 300 dOlar öle oldu lvl 70 die duydum Informer :D :D :D Ben öle biliyorum yane Geçen Hbde forazziyle birlikte yattı Fast Press Ok ! Kafam benim hala orda Lvl 70 - %5 OMG :S Zaten şu nova town derdine 64 lvl a doğru hızlı ilerliorum asdas[signature][hline]server:ares clan:sacred level:65 np:350k++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar