Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

google da ne arıyoruz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha
oranın admin grubundamısın eheh
bu kadar da demedik
yoksa ben sana sayarım bütün vivid oyuncularının official web sitelerini :D[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

Mesaj tarihi:
walla ben evde kalemimi kaybetsem,google a aratırım.o benim her şeyim :p[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Mesaj tarihi:
bazı insanlar adres bar'a adres girmeyi bilmiyor..tanık bile oldum.. home sayfası google.. oraya gryor turkcell,milliyet vs. sonra cıkan ilk linke tıklıyor..... zamanla öğreniyolar tabi..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 24 Ekim 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
bunların hepsi bizim ülkedeki kızların yüzünden !!!!

hahah
adam nasi bağlamış hemen helal olsun:)[signature][hline]Follow the Darkness...
Mesaj tarihi:
BBG lerle Anne ben manyak oldum evleriyle yetişen nesilden ne bekliyordunuz....[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Mesaj tarihi:
Yeni Zelanda'nın durumuda pek parlak değil gerçi :)[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
  • Yeni Oluştur...