Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Geçen 2 gün ağrıdı sonra geçti. Mevzu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 http://www.ugo.com/tv/battlestar-final-cylon/images/doc-cottle.jpg he will live yine de diş en fazla çürür çekilir daha kolay kurtulmuş olursun ama diğer sağlam dişlere zarar gelmemesi açısından bir kontrol iyi gider bu arada ilk 4 saat dışından pek ağlancak bir olay değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 normal çıkınca da çektirmek zorundamıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Alexi_Septimus said: Geçen 2 gün ağrıdı sonra geçti. Mevzu değil.Babamin bu konuda daha once yaptigi bi yorumu aktariyorum: (babam dis doktoru tabi ki) 20 yas disleri, cikardiklari en ufak sorunda cekilmelilermis, agri sizi olmasa bile olduklari yer cok hassas oldugu icin ceneyi acip kapayan sinirlere kalici zarar verme durumu varmis, dislerinizin seklini falan bozmasini falan zaten biliyosunuzdur. Oyle yani cok sukur bende de bi problem yok daha, filmde de normal gelio gibiler su an gorcez bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 benim çene küçük. çok zorluyor. yarısı çıktı yarısı kaldı falan. çok yemek yersem pis ağrıyor (balık yersem ağrımıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ben 17 yaşındayım ve alttaki 2side çıktı.Yani büyük kısmı çıktı az buz diş eti kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 benim 16 da hepsi çıkmıştı. kıllandırdınız beni çektirtsem mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Sorun yapmıyorsa çektirmene gerek yok. Ama o dişlerine iyi bak çürümesinler. Diş fırçasının o dişlere ulaşması zor oluyor, o yüzden çabuk çürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bide parmaginizi surun onlara sonra koklayin cok guzel bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 üç gündür ölüyom. ağzımın içi mezarlık gibi oldu. Arka taraf çok vahşi. Diş etlerim 20 yaş dişimle adeta mücadele ediyo. Off anam ne yapacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 diş etini yardır geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 diş etini yardır aldır kurtul.. en çabuk çürüyen bi halta yaramayan diştir kendisi.. çıkarken boşu boşuna ağrı çekersin.. evlat ağrısı nedemekse artk gibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ay kodumun dişlerini benim de aldırmam gerekiyor. Doktor bir iki sene sonra feci olacak dedi dört sene geçti bütün dişlerim birbirine yapıştı hala gidicem hala gidicem of. Üşenmekle 20 yaş dişlerinin korkunç birleşiminin ağızda yarattığı kaos sonucundaki acıyı yaşıyorum... of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ghost_boo said: Ay kodumun dişlerini hahahasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 cmt gidiyorum dişçiye hadi hayırlısı hakkınızı heal edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 antibiyotik aldım ağrı kesici felan bi hafta ağzma sçtı şimdi sakinleşti bakalım ne zaman hortlayacak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 dolgulu dişimin yanı kırıldı mısır yerken:D şimdi geldim dişçiden, kaplama yapılacak. bu arada 20 yaş dişlerinide gösterdim. 2side yamuk çıkmış, cerrahi çekimle alacaz dedi dişçi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar