Shady Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 EU Sylvanas'ta Lvl55 Undead Mage satıyorum. Aham şaham itemları yok. Item kasmak isteyenler için birebir. Elinde birtek epic staff'ı var. 1-2 si hariç tüm bölgeler açık. 2 hafta önce başka birinden aldım, kutusunu hala gönderecek. Bahaneler uydurup duruyor. Ondan sadece cdkey olarak düşünebilirsiniz. 150 ytl düşünüyorum. Hesabın 1 aylık parası ödenmiştir. İçinde 4-5 tane lvl10-lvl38 karakter var. Msn den görüşebiliriz. Ankara'da yım. [email protected] [signature][hline][Urzannas Lvl60 Nighelf Rogue] [Ancestral Lvl60 Dwarf Priest] [Khufur Lvl60 Human Priest] [Bu mesaj Shady tarafından 21 Ekim 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uchiha_itachi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 150 ytl biraz komik bi fiyat deyilmi ? ben 38 priestin olduğu acc'u satıyorum 70 e yakın zamana hata etmem inşallah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 değil ?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shady Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Fiyat gayet mantıklı bence. Zaten öyle olmasa kesin birileri atlardı bağmı satıyosun 150 ytl ye diye. :) 1 aylık ödeme 30 ytl ye yakın zaten.[signature][hline][Urzannas Lvl60 Nighelf Rogue] [Ancestral Lvl60 Dwarf Priest] [Khufur Lvl60 Human Priest] [Rodvine Lvl55 Undead Mage] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 nesi uçuk yaa.. 90 ytl box-20 ytl aylik parasi.. 40 ytl'ye lvl 55 karakter süper bi fiyat normalde ama nedense bazilarinda 2. el wow sanki daha ucuz olmalı gibi bi izlenim var[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar