ico Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arkadaşlar bart'ın maceralarıyla ilgili link verebilirmisiniz![signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Taparım The Simpsons'a. Ama maalesef Simpsons gününde, Simpsons saatinde :P almanca kursuna gidiyorum :( Bart'ı da çok severim. The Simsons diye arat google'dan çıkar baya bi site.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 herangi bi p2p programından da aratırsan çıkıo bartlı bi bolum adı da Bart vs. Australia kolay glsn indirirken :P[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz...
ico Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 daha spesifik link verın yahu. google dan aramasını bizde biliyoruz[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bizim vereceğimiz link de google'dan arnıp verilen bi link olacak yani :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Evet ya p2p kullanacaksın ya da google'den aratacaksın bunu da kendin yap artık. =)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Öne çıkan mesajlar