ico Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arkadaşlar bart'ın maceralarıyla ilgili link verebilirmisiniz![signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Taparım The Simpsons'a. Ama maalesef Simpsons gününde, Simpsons saatinde :P almanca kursuna gidiyorum :( Bart'ı da çok severim. The Simsons diye arat google'dan çıkar baya bi site.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 herangi bi p2p programından da aratırsan çıkıo bartlı bi bolum adı da Bart vs. Australia kolay glsn indirirken :P[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ico Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 daha spesifik link verın yahu. google dan aramasını bizde biliyoruz[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bizim vereceğimiz link de google'dan arnıp verilen bi link olacak yani :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Evet ya p2p kullanacaksın ya da google'den aratacaksın bunu da kendin yap artık. =)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar