Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bana gelen mail : Degerli scciler, medicciler, camia uyeleri Artik kendi mekanimiz var ve orada takilacagiz. sitede starcraft forumunda yeni server basliginda gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Simdilik test suruyoruz aleti, yakinda web uzerinden kayit olayina girecegiz, foruma uye olununca otomatik account acilacak. Ha bir de bu gun yarin serverdeki ladder statslarini forum ve site uzerinden web tabanli gorebileceksiniz. Istediginiz birseyler varsa servere girin deneyin, sonra ilgili topicde 'su soyle olsun bu boyle olsun' deyin. Ve daha bir takim seyler. Sevgiler, yunitiy yuz adresi www.scuniverse.com olması lazım[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hayırlı olsun:)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 aaa bana niye gelmemiş bu mailden ? ne biçim bi terbiyesizliktir bu çok ayıpladım cık cık cık ![signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 junk maila geliyo -- Efenim simdi cok seyediyorlar, diyorlar, servere giremiyoruz falan diye. Simdi o zaman dedim ki, ben de soyle bi kompozisyon email yazayim nasil girilecek ne yapilacak attribut zattribut seklinde, netekim buyrun : Ilk reg budur : http://www.scuniverse.com/cliff%20drop.reg bunu bir deneyin ilk. Yok eger bu reg delikanliyi bozar, bize gelmedi diyorsaniz sunu deneyin : http://rapidshare.de/files/6472446/scu.reg.html (bu sayfa acilanda 'Free' diyen asagidaki butona basip regi indireceksiniz. Bunu [Turk]Harley yapmis) Yok efenim ben oynayamam yerim dar diyorsaniz o zaman babalar gibi battle net gateway editor indirin : http://www.scuniverse.com/BNGatewayEditor.exe akabinde Add Gateway a tiklayin calistirinca bunu, Name olarak SCUniverse (boyle guzel yazin) zone olarak 1 , ip olarak da 70.86.172.221 girip okey edin. Sonra asagida cikacak olan listedeki SCUniverse nin uzerine tiklayip, 'Set to Chosen Gateway' butonuna bastınız miydi tamamdir. Sonra da haliyle bu programi yukaridan kapatip oyuna girdiniz, Multiplayer - Expansion - SCUniverse secip gogoladiniz mi tamamdir. Account filan acacaksiniz tabi ilk giriste. O da olmazsa yuh artik, email atin bizden yana. Saygilar, yunittiy yuz[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 vay terbiyesiz birde açığı kapamak için foruma yazmış öylemi cık cık cık[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hehe oda mailla geldi :D[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 arkansis flag calismiyor lan alo madem kirli camasirlar cikiyor ortaya bu konuya da deginmek isterim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 git kendi flagini kendin yap o zaman uğraştırma beni bundan böyle bütün flag ler yarıya indirilecek[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ahahah benim adim gosugamers ta iltifat dolu bir metinde geciyor . Mondragon swept the Turkish team 4-1. The idea brought up by [LombaK]BuG was a success in its own way. It shows that the national team needs to work a little harder to become a power in the SC:BW world. But, have no doubts the team shows strength, they did get one win didn't they? [signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 24 Ekim 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar