darklife Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 evet Bedava 10 saat deneme şifresi ni aldım oyunu da ındırdım ama bu gelen sıfre ile nasıl baglanacagımı bulamadım :( bunu ban anlata bılecek kımse varmı sımdıden cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 kımse bılmıyormu arkadaslar? bana bırı yardım etsın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Oyunu indirdin? Create Account a bas ilk cıkan menuden sana verilen serial ı oraya gir yazılanları yap bilgi isterse onları gir , accountnameini ve sifreni yazıp oyuna gir. Ben hic denemedim o olayı ama boyle olması lazım umarım yardımcı olur yazdıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 tesekkurler kardes ben de anlamadım verdıgı serıalaı kendısı kapul edmıyor ben de baska bır uyelık ten ıstedım oldu cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar