Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Arkadaşlar sanırım buraya açılacak bu konu.. Öncelikle yanlış ise özür dilerim. Note book'u 2 hafta önce aldım ve Ana bilgisayardan Ares , DC++ , Limewire gibi programlarda Connected oluyorum hatta istediğimi yüklüyorum.. Ama Laptop'ta bu programlara ne bağlanıyorum ne de birşey yükleyebiliyorum. Bağlantım ise : Kablonet : 256K kullanıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.. Teşekkürler.[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 notebookda firewall varsa kapalı olabilirmi o portlar?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bu aklıma hiç gelmedi bir bakayım teşekkürler.. :)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 alakası yok.. :( firewall olayınada baktım ama onlada ilgisi yok yaa :([signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar