vimpir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Hptbird, turksat kullaniyorum ama okadar kanal olmasina ragmen yabanci maclari hic bi kanalda bulamiyorum bu konuda bilgili birisi bana yardimci olabilirmi:)[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 çoğu ülkede maçların şifreli kanallardan yayınlanması olabilir mi?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sifre hallederiz:) pc de skystar2 var saka 1 kenara mackolik.com da ben tv den izliyom mac iyi gidiyo v.s deli oluyorum nerden nasi izliyorlar (mackolik 15$ o yuzden orda soramiyorum:))[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anti_gs Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 makineni aldığın yere götür ve şifreleri kırmasını söyle sonra geri al ve evde maçını izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 SKYSTAR2 siz beni anlamadiniz ya :( bana kanal ismi soleyin mesela ntv ispanya maclarini veriyor bunun gibi yabanci kanal isimleri istiyorum[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 uydudan izlenime kapalı olur o tür kanallar zaten şifreli yayın yapmıyorlarsa mesela geçen sene ntv den premier ligi izleyemiyorduk uydudan bu senede tv8 aynı şekil. ama normal yayınları izleniyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya galicam ama ya:( izliyorum skystar2 ile bi sorun yok ama atiyorum hollanda liginde buyuk bir maci yada isvicere buyuk bir maci veren kanal neyse ben vazgectim :)[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 uydu yayınından alınamaması için şifre koyuyor onlar çünkü maç yayınlarını satıyorlar, eğer uydu içinde açmak isteselerdi önüne geçemezlerdi o zamanda kimse satın almazdı maç yayınlarını.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar