Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maclar_TV

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hptbird, turksat kullaniyorum ama okadar kanal olmasina ragmen yabanci maclari hic bi kanalda bulamiyorum bu konuda bilgili birisi bana yardimci olabilirmi:)[signature][hline]imza!
Mesaj tarihi:
çoğu ülkede maçların şifreli kanallardan yayınlanması olabilir mi?[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Mesaj tarihi:
sifre hallederiz:) pc de skystar2 var saka 1 kenara mackolik.com da ben tv den izliyom mac iyi gidiyo v.s deli oluyorum nerden nasi izliyorlar (mackolik 15$ o yuzden orda soramiyorum:))[signature][hline]imza!
Mesaj tarihi:
SKYSTAR2 siz beni anlamadiniz ya :( bana kanal ismi soleyin mesela ntv ispanya maclarini veriyor bunun gibi yabanci kanal isimleri istiyorum[signature][hline]imza!
Mesaj tarihi:
uydudan izlenime kapalı olur o tür kanallar zaten şifreli yayın yapmıyorlarsa

mesela geçen sene ntv den premier ligi izleyemiyorduk uydudan
bu senede tv8 aynı şekil.
ama normal yayınları izleniyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
ya galicam ama ya:( izliyorum skystar2 ile bi sorun yok ama atiyorum hollanda liginde buyuk bir maci yada isvicere buyuk bir maci veren kanal neyse ben vazgectim :)[signature][hline]imza!
Mesaj tarihi:
uydu yayınından alınamaması için şifre koyuyor onlar çünkü maç yayınlarını satıyorlar, eğer uydu içinde açmak isteselerdi önüne geçemezlerdi o zamanda kimse satın almazdı maç yayınlarını.[signature][hline]The one side moon is always dark.
  • Yeni Oluştur...