vimpir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Sunucuya baglanirken download bilmemne wav v.s bir suru wav dosyasi download ediyor ve baya suruyor hadi ilk kez bu mapde oynuyorum dedim ama hep ayni sey niye ayni seyleri indirip indirip duruyor cok bekletiyor bide bunun cozumu yokmudur[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Çünkü oyun serverlarında upload kısılıyor oyuna müdahele etmesin diye. Dosyaları webden indirsen daha kolay olur.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sanirim anlatamadim surekli oynadigim haritalar ama ne zaman baglansam downloading.. bilmem ne wav yukluyor bikactane:([signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ah pardon, sadece ilk cümleyi okumanın zararları işte :p. Şurayı bir tararsan %90 cevabı bulacaksın, şimdi derse yetişmem gerekiyor onun için bakamadım 13 sayfaya.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hastayim sana :) sagol verdigin linke baktim ama kendi sorunumla ilgili bisi goremedim yada kit ingilizcem buna izin vermedi :D[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 teveccuhunuz :). valla ben de baktım şimdi bulamadım :(. fakat "ClientRegistry.blob" diye bir arkadaş var, bunu sil belki işe yarar (client cachelerini düzenliyor bu hede, yani silmek zararlı değil).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 24 Ekim 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yok normalimi bu acaba server a baglaniyor diyo bi kac dosya download ediyor ole baglantiya devam ediyor kil oldum ya 1 sey bikere download eder eger degismisse gine ustune yazar ama sanmiyorum bukadar guncellendigini bende bi ayar var sanirim surekli guncelle die:([signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Onlar 1 yılda güncellenmiyordur yav, adminmod dosyaları, .waw'lar falan. sorun sende bence, bu arada her serverda oluyor mu ve yeni mi başladı yoksa eksiden de oluyor muydu?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ilk css yukledigimden beri mix te oynuyorum ve hep oluyor of ya[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar