koVaLaK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 3 gündür troll king talos sq hq ve daha ne boss varsa kesiyorum ama hiçnirinden bi bok çıkmıyo deli olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathhKiss Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 beraber kesiyoz bu gün onu talos a masvesiz ve tek healer la yatırdım kesti valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koVaLaK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 gülmeyin her seferinde saf deathin yüzünden bikerede ölüyom ondan sonra gene kas 62 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koVaLaK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 öle oldu valla bi heallerla kestim talosu masivsiz güzel oluyo bak çok haz duyuyo insan her wariorun yapması gereken bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 neden 2 arkadaş gelir üye olur aynı konuda saçmasapan kendi aralarında tartışır ve her konuya göz gezdirenler sıkılır, bir fena olur anlamıyorum...[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kaç ac var sendede massive siz tek healer la kesebiliyorsun o talosu merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 at yalanı çiçek böcek inananı[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koVaLaK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 1300 küsür ac var scrollla beraber 6000 hp oluyo pirest arkadaş unding atınca 2300 kadar da atack var istiyosanız bi ss koyıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 koy ss görelim.[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: koVaLaK, 21 Ekim 2005 10:17 tarihinde demiş ki: 1300 küsür ac var scrollla beraber 6000 hp oluyo pirest arkadaş unding atınca 2300 kadar da atack var istiyosanız bi ss koyıyım ss koyarsan mutlu edersin biz patileri[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koVaLaK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hemen bi undigçi bulup bu olayı halledeyorun;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bunun hemeni kaç saat sürüo ?[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 warriordan pek anlamam ama 2300 ap cok fazla bi ap deilmi warrior icin 62 lvl :S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathhKiss Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bu gün gene kestik talos u ne masive ne de başka healer ama 2 defa öldü bu sefer o ayrı:D inanmıyosanız bi tane beramusta 40 lvl üstü bi charla eslant ı gezin talos u bulun bize haber verin gelip keselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manicodil Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 1300 ac 2300 atack 6000hp bence düpedüz yalan. lvl 80 ss vardı ss bölümünde.adam scrollarla anca bu kadar olmuş.atağıda 3k küsürdü. hadi diyelim inandık.6000 hp ile 2300 atack nasıl oluo? her slota hem hp hem str mi giyiyorsun? krakatoa (lvl70) gridle(healer) beraber tek girmek için kaç dk düşündü sonra kesti. bence sende biraz düşün öyle kes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koVaLaK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bişi sorcam ama gülmeyin nası ss koyuyoz ben daha dün üye oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bugun eslant ta dts clanı troll king kesıyordu kesen kişi shell giyiyor +8 raptor var elınde 60+ war. ark da yaklasık 5 tane healer vardı : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kesilir kesilmesine de bazı şeyler şard ben tek başına healer sız hq kesen archer gördüm buna ne diceniz.. :/ açmiş kosp yi keq içe içe kesti valla ismisi söylemiyeyim de ayıp olmasın humanlar savaşlardan tanır kendisini arrow shover cılardan..[signature][hline] Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 5xxxx Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathhKiss Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya inanmıyosanız bi tane talos bulun keselim gözünüzün önünde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 İnanıyorum bizim clan liderininde 2365 ap var 1400 def var 1 healer ile talos kesti ben deathkiss gili tanıorum bence kesmişlerdir..[signature][hline]Name : :VusLat: Level :60 Server : Beramus Specialty : Elemantal Lord Clan : m00nStaR NP : 37k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koVaLaK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ve dün bosslardan ilk itemim düştü dün tam 9 boss kestim 3 ünden bişiler süştü biri crsytal belt elixer staf ve pirest shell don sevinçliyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDragooN Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende bach kestim bugun herzamanki gibi kafası dustu:D yaf kardesim bu ne boole bi b.k cıkmyo i want rol :([signature][hline]Name:ReDragooN LvL :61 Nation:Karus Job:Shadow Vain Clan:Stolen_Life NP:Kardeşim yazmıyom np yi Cunku hergeçen gun artıyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parazittr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ben boss olarak SOULSLAYER' in altına 2 tane 1920 HeaL ile yattım ama kutusu bana cıkmadı :/ ___________________________________________________ Nick:PaRaZit________ Srver.ARES LVL:53 Np:7xxx[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Gayet iyi item düşüyor. Geçen arklarla lycaon çıkardık. Zor çıkıyo evet ama çıktımı tam çıkıyo :).[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nartanem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 deatkiss ben seni tanıyorum beramusta orc priest sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar