Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bosslar niye koyulmuş bu oyuna

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neden 2 arkadaş gelir üye olur aynı konuda saçmasapan kendi aralarında tartışır ve her konuya göz gezdirenler sıkılır, bir fena olur anlamıyorum...[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Mesaj tarihi:
said:
koVaLaK, 21 Ekim 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
1300 küsür ac var scrollla beraber 6000 hp oluyo pirest arkadaş unding atınca 2300 kadar da atack var istiyosanız bi ss koyıyım

ss koyarsan mutlu edersin biz patileri[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü
Mesaj tarihi:
bu gün gene kestik talos u ne masive ne de başka healer ama 2 defa öldü bu sefer o ayrı:D inanmıyosanız bi tane beramusta 40 lvl üstü bi charla eslant ı gezin talos u bulun bize haber verin gelip keselim
Mesaj tarihi:
1300 ac 2300 atack 6000hp
bence düpedüz yalan. lvl 80 ss vardı ss bölümünde.adam scrollarla anca bu kadar olmuş.atağıda 3k küsürdü.
hadi diyelim inandık.6000 hp ile 2300 atack nasıl oluo?
her slota hem hp hem str mi giyiyorsun?
krakatoa (lvl70) gridle(healer) beraber tek girmek için kaç dk düşündü sonra kesti.
bence sende biraz düşün öyle kes...
Mesaj tarihi:
kesilir kesilmesine de bazı şeyler şard ben tek başına healer sız hq kesen archer gördüm buna ne diceniz.. :/

açmiş kosp yi keq içe içe kesti valla ismisi söylemiyeyim de ayıp olmasın humanlar savaşlardan tanır kendisini arrow shover cılardan..[signature][hline]
Level : 6x
Class : Shadow Knight
Np : 5xxxx
Server : Beramus
Mesaj tarihi:
İnanıyorum bizim clan liderininde 2365 ap var 1400 def var 1 healer ile talos kesti ben deathkiss gili tanıorum bence kesmişlerdir..[signature][hline]Name : :VusLat:
Level :60
Server : Beramus
Specialty : Elemantal Lord
Clan : m00nStaR
NP : 37k
Mesaj tarihi:
ve dün bosslardan ilk itemim düştü dün tam 9 boss kestim 3 ünden bişiler süştü biri crsytal belt elixer staf ve pirest shell don sevinçliyim:)
Mesaj tarihi:
bende bach kestim bugun herzamanki gibi kafası dustu:D yaf kardesim bu ne boole bi b.k cıkmyo

i want rol :([signature][hline]Name:ReDragooN
LvL :61
Nation:Karus
Job:Shadow Vain
Clan:Stolen_Life
NP:Kardeşim yazmıyom np yi Cunku hergeçen gun artıyo:D
Mesaj tarihi:
Ben boss olarak SOULSLAYER' in altına 2 tane 1920 HeaL ile yattım ama kutusu bana cıkmadı :/

Np:7xxx[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Gayet iyi item düşüyor. Geçen arklarla lycaon çıkardık. Zor çıkıyo evet ama çıktımı tam çıkıyo :).[signature][hline]I gladly obey.
  • Yeni Oluştur...