lololo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yav canım acayip pokemon yellow-blue oynamak istedi nette ben baktım bulamadım eger bulabilen biri warsa bana link atsın lutfen eski o emu oyun warya o [signature][hline]sana boynumuzu egeriz sanma hakkımızı gelir alırız zorla gosterecek yuzunuz yok ruyanda gorsen inanma [Bu mesaj lololo tarafından 24 Ekim 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 O oyunu oynamak istiyosan sana tavsiyem: Kafanı duvara sürt ya da Annene söle kafana bi saksı atsın ya da Tencereyle bi yoklasın ya da Bi ateşine baksın =))[signature][hline]Azimle defekasyon, mermerde perforasyon..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 p2p programlarını dene, areste bulmuştum sanırım ben.. ama format geldi dosyalar gitti O_o[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar