Informer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bunları takan lvl 60 bir warrior lvl 65-67 arası bir warrior kuvvetinde oluyo düşün işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 gb ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Gold Bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Cypherda adamın teki defender of lord +7 gösterdi çüşş artık ya nedir bu,fiyatıda 13gb miş[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 cypher daki temple itemleri gerçek olabilir :D , onlar yeni yeni çıkarmaya başladı blue treasure chestleri,bu arada cypherda olan arkadaşlara bilgi,blure treasure chest lerden çıkan itemler gerçek oluyo bilginize ;) Zaten areste silinmeyen temple itemlerinide son yaptıkları dupe çalışmaları ile rezil ettiler.... yani hiç bi şekilde moradondan temple itemleri almayın, dark vane ,hell breaker,defender of the lord ,hanguk sword , smite hammer , bi arkadaşıma çok dedim smite hammer +6 bulmuş alıcaktı alma dedim dinlemedi, aradan 3-4 gün geçti haklıymışın keşke seni dinleseydim dedi,silindi tabiki aldığı item... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar