Felicix Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 slm lar herkese,bu sitede ve mxo da yeniyim,serverım syntax mıydı neydi,öyle bişi işte,orda ban yardım edebilcek varmı, tecrübelilerden,su skill ağacı gibi olan seyleri anlamadım mesela,nasıl alcam ordaki skilleri,daha çok düşük lvl oldugum için görevlerde zorluk çekiyom,zorluk çekmemim diğer nedeni ise oynanışı falza iyi bilmemem,biris bana oyunda yardım edebilir mi? yarım edebilcek olan [email protected] a mail atsın. Simdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [email protected] ben recrusiondayim sadece sorularina cevap verebilirim oyuzden.... ne istiyorsan sorabilirsin oyun ile ilgili vide oyundaki adini yazarsan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 felicix oyunda seni bekliyorum...[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar