spompas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Edebiyatımızdaki beş hecelier hakkında donem odevi aldım ... ben bunları nerden bulabilirim... yardım ederseniz sevinirim...[signature][hline]knockin' on heaven's door Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ansiklopediden ya da karalama defterinden garbıçtan değil büyük ihtimalle[signature][hline]Ölümden öte köy yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 alıştık herhalde garbage a mesaj atmaya diyecektim ki 2001 üyesi hemide 65 mesajda yok herhalde elin kaydı diim ozaman :P eğitime alalım bunu alakasız mesajlar gelmesin.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 www.gencbilim.com a baktınmı?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar