RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Arkadaşlar Bu Gün ŞakaZede Arkadaş ile Konuştum Hepinize Selamı War...=)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Etos, 23 Ekim 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Fikir çok güzel ama pek iyi organize olamamışsınız. Şaka yapılan çocuğun hemen yanındaki kırmızılı eleman süper uygulamış, gerektiği yerde durmuş, herkes onun gibi yapsa şaka bir on kat daha komik olurdu =) ama fikir çok güzel gerçekten =) Herkeze dedimki şarkının durakladığı yerlerde duralım öyle daha güzel olur dedim ama nerdeeee sakalımız yokki :P Bi yapan ben oldum ordada bozan gibi gözükmüşüm gibi geldi bana asıl plan benim yaptığım gibiydi!!![signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 evet daha güzel olurmuş..[signature][hline]Azimle defekasyon, mermerde performasyon..:D
zydar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 heheh (: hoca yeni yeni vidoa lar isterüz[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ahahahahaha :D çok süper olmuş.. gülmekten bakamıyorum ekrana.. Ben önce sessiz izledim.. Daha da yarıldım.. Siz de deneyin ;) Ya bi de olay anında yukarıdan bir kutu düştü :D Tebrik ederim arkadaşlar, elinize sağlık :D[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 evet o kutuyada cok gulduk biz :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bide sessiz izleyince daha bi hoş gerçekten. Düşen kutu ise benim modemin kutusu. Benim arkamdaki beyaz gömlekli arkadasın poposu dolabıma biraz çarptıgı icin düsüyor. =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Neron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 işi bilen juventuslu bide oturana bayıldım :-P[signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu. UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 $onur = "dolaba carpan popo"; print($onur . "da millete dirsegini dayayarak ortama uymus cocuk pekte o taraklarda bezi yoktur bildigim kadari ile"); ;) kod yazasim geldi[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Graveyard, 21 Ekim 2005 22:40 tarihinde demiş ki: en akıllısı o köşede oturan çocuk:) [signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ehuehu......[signature][hline]Est sularus oth Mithas
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 abi yarıldım ben ilk dalıyolar sandım kumpas cocua sonra koptum :D siz istanbuldamısınız len ? izmir mi ?[signature][hline]NaRLıDeRe Sk
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 abi juventuslu en basta kafamı sallıyo kusuyo mu annamadım kafayı halıya kadar indircek nerdeyse :P :p[signature][hline]NaRLıDeRe Sk [Bu mesaj PiNg tarafından 24 Ekim 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bursa'lıyız hepimis. Juventus'lu arkadaş RabbiT oluyo. Videoda kameraya en cok bakan o. Kendini göstericekya..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bir Gün Biri Beni Keşfedecek Yüzümüz Gözüksün! :P[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 filmin yarisi nerde ...[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Yok senin izlediğin Filmin tamamı.O boşluk video'nun üstüne şarkıyı koyduğumuz için (MayheM Kafayı çizcekti koyarken olmuyordu neden ise.)bir boşluk oluşturdu...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
cna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bari soad yerine arch enemy,cannibal corpse falan çalsaymışsınız.Ayrıca kırmızı gömlekli arkadaşın kafa sallarken attıgı clubber yumrugu çok yaratıcı :)[signature][hline]jahnn
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 adamlar soad i zor dinnio cannibalimi dinnicekler :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ya kusura bakmayın uplıyorum da bu video birinde duruyor mu bende kayıp oldu bulamıyorum :(
Öne çıkan mesajlar