schach Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 arkadaşlar şu iki okul hakkında kafasında soru işareti olup bişiler bilmek isteyen varsa beri gelsin..[signature][hline]Gib mir dein hand. ich bau' dir ein schloss aus der sand.. irgendwie, irgendwo, irgendwann.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 itü de hangi bölüm?[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schach Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kimya mühendisliği[signature][hline]Gib mir dein hand. ich bau' dir ein schloss aus der sand.. irgendwie, irgendwo, irgendwann.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Kimya bolumu hakkında bise demicem ama Gemi inşaata gelme. Aslında İTÜ yü de salla dicem ama sonucta burda ciddi bi sekilde fikir almak istemissin (Bole dedigime bakma egitim acisindan oldukca iyi bi üniversitedir) sana tavsiyem onlarin (kimyacilarin) (Mesela isletme mühendislari e-mail grubu isl_muh2003 gibi) donem donem acilan e-mail gruplari var onlari arastir netten birine uye olmaya calis direk mail at gruba bolum hakkında bilgi almak istiyorum die.Kimya da arkadas pek yok benim olsa irtibata gecirim dicem ama. Daha da abartmak istersen itü tel rehbere gir orda kimya muhendisliği bolumu ögrencilerini arat itü mail adersleri de cikar orda bikac ina mail at biri cevaplamasi oteki cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Zaten o itü kim. müh.'de yanlış anlamadıysam.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schach Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben zaten kazandımki yani artık kimya mühendisliğindeyim :)[signature][hline]Gib mir dein hand. ich bau' dir ein schloss aus der sand.. irgendwie, irgendwo, irgendwann.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sicilium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben de aynı konular hakkinda bilgi verebilirim :)[signature][hline]"Por isso tomo ópio.É um remédio. Sou um convalescente do Momento. Moro no rés do chão do Pensamento E ver passar a vida faz-me tédio." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben de werebilirdim. sora sattım makinaya geçtim. kasın siz organik falan hehe yazık.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schach Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yaa off bnde gecsem.. sen kaçla geçtin??[signature][hline]Gib mir dein hand. ich bau' dir ein schloss aus der sand.. irgendwie, irgendwo, irgendwann.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Biri lise biri üni diilmi ya?İstanbul Ünimi demek istedin??[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schach Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 istanbul erkek lisesi(lise :) itü:istanbul TEKNİK üniversitesi[signature][hline]Gib mir dein hand. ich bau' dir ein schloss aus der sand.. irgendwie, irgendwo, irgendwann.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Sly-One, 23 Ekim 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ben de werebilirdim. sora sattım makinaya geçtim. kasın siz organik falan hehe yazık. res 105 sınavı nasıldı :D[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar