patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 arkadaşlar emulede sıranın ne zaman geleceğini yani kaçıncı sırada olduumu nerden görebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 benden upload ediliyo kaç zamandır ama benim download bi türlü başlamıyo..yüksek ID ile bağlandım bide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Listede görünen ve download için bekleyen dosyaya çift tıkla. Liste açılacaktır. Sağ tarafta bir yerlerde yazıyor senden önce kaç kişi olduğu.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 çift tıklayınca sağda "öncelik" in altında QR:405 QR:346 ya da sıra dolu yazıyo o "405", "346" falan mı benim sıram yani 346 yazıyosa 346ıncı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 aynı başlık formatında bir konu açmışım biraz arama yapsan konu açmana gerek kalmadan kolaylıla sonuca ulaşabilirsin. http://forum.paticik.com/view.php?id=150653[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 afedersin, ben onu görmüştümde benim versiyon değişik sanırım, ordaki gibi değildi tam olarak o yüzden yeni başlık açtım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar