Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Char Çalmak Adet Olmuş (S_o_u_L çıplak)

efendi

Öne çıkan mesajlar

Biz kime güvenicez be arkadaşlar? Yanımda hergün takılan adam(!) geliyor arkadaşımın ve benim inventory leri bi güzel temizliyor. >"Gelmişken cz de yapiyim a.q. nasılsa charın şeyine koyduk" diyip 1500 nP kaybettiriyor. Ve şerefsizlikte sınır tanımayan bu arkadaşım elime küfreder gibi mp absorbe spearı bırakıp sırra kadem basıyor! Çalan arkadaşıma bi soru:+6 küpeyi g.t.n. mi sokcan?[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şey başıma geldi bundan 1 ay önce account u terkettim ama buldum kardeşi benim cafeye takılan elemanlardan biri demin saydım 6 sefer farklı zamanlarda dövmüşüm hala bir yerde görünce dolap beygiri gibi çeviriyorum 150 milyona char almış onuda aldım elinden bul o adamı bize ver onu Kill Himm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
efendi, 24 Ekim 2005 02:08 tarihinde demiş ki:
Onu size vermeyi değil de daha çok azı dişlerini eline vermeyi düşünüyorum. Hele bi sabah olsun!

ben bunu anlamadım neyi kime vermiceksin char ı senmi aldınki adama vermiceksin ? veya dövüceksin anlamadımda[signature][hline]Name : xtx
Clan : Yok
Lvl : 6x
Class : arch mage
Nation: El Morad
Np :9xxx
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordSevo, 24 Ekim 2005 02:08 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun bende aynı dert ten yanıyom ama bende 1 coin bile kalmamıştı tamamen çıplaktı.... kapıdan geçmek için 5 dk solucan kestim yumrukla :) sonucunda da oyunu bıraktım onların ben ta a.q.

kötü olmuş ama bence bide iyi yanından bak oyunu bırakmışın[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 102.xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Satıldı :(
Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...