efendi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Biz kime güvenicez be arkadaşlar? Yanımda hergün takılan adam(!) geliyor arkadaşımın ve benim inventory leri bi güzel temizliyor. >"Gelmişken cz de yapiyim a.q. nasılsa charın şeyine koyduk" diyip 1500 nP kaybettiriyor. Ve şerefsizlikte sınır tanımayan bu arkadaşım elime küfreder gibi mp absorbe spearı bırakıp sırra kadem basıyor! Çalan arkadaşıma bi soru:+6 küpeyi g.t.n. mi sokcan?[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 aynı şey başıma geldi bundan 1 ay önce account u terkettim ama buldum kardeşi benim cafeye takılan elemanlardan biri demin saydım 6 sefer farklı zamanlarda dövmüşüm hala bir yerde görünce dolap beygiri gibi çeviriyorum 150 milyona char almış onuda aldım elinden bul o adamı bize ver onu Kill Himm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Onu size vermeyi değil de daha çok azı dişlerini eline vermeyi düşünüyorum. Hele bi sabah olsun![signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 geçmiş olsun bende aynı dert ten yanıyom ama bende 1 coin bile kalmamıştı tamamen çıplaktı.... kapıdan geçmek için 5 dk solucan kestim yumrukla :) sonucunda da oyunu bıraktım onların ben ta a.q.[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: efendi, 24 Ekim 2005 02:08 tarihinde demiş ki: Onu size vermeyi değil de daha çok azı dişlerini eline vermeyi düşünüyorum. Hele bi sabah olsun! ben bunu anlamadım neyi kime vermiceksin char ı senmi aldınki adama vermiceksin ? veya dövüceksin anlamadımda[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ops sory iyi okumamışım kusra bakmayın[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 vakit geç oldu ondandır np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Efendi sen aresteki eski efendimisin? Lightning mage miydin diye sorayim daha kısadan. edit:light ooolmaz tabiki lightning [Bu mesaj Buzi tarafından 24 Ekim 2005 04:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: LordSevo, 24 Ekim 2005 02:08 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun bende aynı dert ten yanıyom ama bende 1 coin bile kalmamıştı tamamen çıplaktı.... kapıdan geçmek için 5 dk solucan kestim yumrukla :) sonucunda da oyunu bıraktım onların ben ta a.q. kötü olmuş ama bence bide iyi yanından bak oyunu bırakmışın[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 102.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 S_o_u_L areste bir warrior, mage değil.[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar