SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 39004 Pal messiah 2 pro chip orjinal dual shock2 gamepad orjinal 8mb memory card 8 tane dvd oyun fiyatı 500 milyon xbox aldiğim için satiliktir ilgilenenler icq:607909 yada buraya msg birakabilirler istanbuldayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Gitgide iniyor fiyat galiba :) Yeni bir başlık açsaydın keşke, neyse eskisini siliyorum senin için ben, bir dahakine mümkünse eskisini upla, yada bana ulaşıver senin için eski mesajı editleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 350 milyon weriyorum.. fiyatı ikinci gamepadin olmamasından kırdım..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 cus 150 mılyonmu kırdın :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 biseylerden daha kiriyodumda.. abi 500 milyon ne ya birakin ben zaten chipli makineyi 420 milyona 0 alabliorum kadikoyden dms3 chipli.. 500 milyon neymish ya x-box'ın parasını cikarmaya calisiosun galba?[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 mumu gormuyormusun oyunlarda var ama, hatta 8mb lık memory card'ı bılem var :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 evt aslinda dengeliyo diyebiliriz hesaplayinca memory card 50$'dı sanırım en son.. teknoSA'da 8 tane oyun tanesi 8 milyondn 64 eder 50 dolarda 70 milyon desek 134 milyon eder hmm yine pahali :P[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 memory card 50 mılyon, 2. game pad de 54 mılyon. (yenı aldım da) Oyunları sayma aslında, cunku artık ps2 aldıgın yer sana 2 tane orjınal oyun verıyor (sony bayılerınde) e 2 tane orjınal oyunda nerden baksan 200 kagıt.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 bence satma klasın torunlarına gosterırsın ıste bız bole seylerle oynusoduk dıye onlarda vah vah der :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 mumu çok üzgünüm bilsem alcani 350 milyona verirdim sana çok kötü oldum şimdi herneyse;p 500 e sattim alan kişide çok sevindi çünkü çook ucuza almişti.. sana gamepadsiz memory cardsiz vs siz satardim o fiyata xbox in parasini da çikartmaya çalişmiyodum oynamadiim için elimden çikartmaya karar verdim xbox da üstüne gelince tamamen rafa kalkmişti ps2 cik ;P sana kolay gelsin inşallah 350 milyona ar2 çipli 30004 model bitane bulursun ve alirsin tabi dualar edersin makinayi açmadan önce lensi ölmüş olasili yüksek olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 sen baya ciddiye almışsın benim mesajlarımı serial? aeh.. neyse..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 hemde nasi aldim ciddiye sorma ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar