Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Playstation 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
39004 Pal
messiah 2 pro chip
orjinal dual shock2 gamepad
orjinal 8mb memory card
8 tane dvd oyun
fiyatı 500 milyon
xbox aldiğim için satiliktir ilgilenenler
istanbuldayim..
Mesaj tarihi:
Gitgide iniyor fiyat galiba :)

Yeni bir başlık açsaydın keşke, neyse eskisini siliyorum senin için ben, bir dahakine mümkünse eskisini upla, yada bana ulaşıver senin için eski mesajı editleyeyim
Mesaj tarihi:
biseylerden daha kiriyodumda.. abi 500 milyon ne ya birakin ben zaten chipli makineyi 420 milyona 0 alabliorum kadikoyden dms3 chipli.. 500 milyon neymish ya x-box'ın parasını cikarmaya calisiosun galba?[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

Mesaj tarihi:
evt aslinda dengeliyo diyebiliriz hesaplayinca memory card 50$'dı sanırım en son.. teknoSA'da
8 tane oyun tanesi 8 milyondn 64 eder 50 dolarda 70 milyon desek 134 milyon eder hmm yine pahali :P[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
memory card 50 mılyon, 2. game pad de 54 mılyon. (yenı aldım da) Oyunları sayma aslında, cunku artık ps2 aldıgın yer sana 2 tane orjınal oyun verıyor (sony bayılerınde) e 2 tane orjınal oyunda nerden baksan 200 kagıt.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
mumu çok üzgünüm bilsem alcani 350 milyona verirdim sana çok kötü oldum şimdi herneyse;p 500 e sattim alan kişide çok sevindi çünkü çook ucuza almişti.. sana gamepadsiz memory cardsiz vs siz satardim o fiyata xbox in parasini da çikartmaya çalişmiyodum oynamadiim için elimden çikartmaya karar verdim xbox da üstüne gelince tamamen rafa kalkmişti ps2 cik ;P sana kolay gelsin inşallah 350 milyona ar2 çipli 30004 model bitane bulursun ve alirsin tabi dualar edersin makinayi açmadan önce lensi ölmüş olasili yüksek olur :D
  • Yeni Oluştur...