MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 http://haber.tnn.net/haber_detay.asp?ID=803411&cat=DIS[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bu işin sonunu çok merak ediyorum açıkçası. bi dolap döndürür kafasınca yine allah bilir deli herif.[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Yanlız yorumlardan en üstteki türkçe özürlü bir arkadaş tarafından yazılmış sanırım: "YAKALAYIN KAPKAÇ YAPIP KAÇIYORLAR!" evet bence de kapkaç yaptıktan sonra kaçıyorlar...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 :)) antimodes izninle imza yapmak istiyorum bunu :)[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 LoL imza Antimodes hede hodo tarihinde demiş ki: YAKALAYIN KAPKAÇ YAPIP KAÇIYORLAR! olcaksa gitti itibar allah neyse bildiğin gibi yap ROFL =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 o zmn editleyelim biraz :)[hline]YAKALAYIN KAPKAÇ YAPIP KAÇIYORLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Yok abi tamam ben yanlış anlamışım chaban yazıomuş isim kısmında eski haline getir ki imzayı esprisi kalsın ama şimdi düşünüom cidden iğrenç bişi abi ya kapkaç yapıp kaçıyolar ya[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar