Odun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 İZLEMEMİŞLER OKUMASIN of o son sahnede içim gitti yaa...sen git karını iki kere kurtar üçüncüsünden elinden hiçbişey gelmesin...bilseydi jack saydırırdı ninaya..... Limandaki sahne çok süperdi ya gerilim had safhadaydı orda annem koltuğa bi dokundu ben yerden havalandım =) Ama orda herife şarjörü boşalttı ben olsam bende boşaltırım kitapsız herif...cık cık cık Sonuç olarak bu bölüm süperdi yaa.....Bu arada 24 dün vcd yada dvd yada divxlerini bulacağım bi yer biliomusunuz istanbul içi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 DOOD ! [hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ben yazarken topicte açılmış yaw tüh...dakika farkıyla 3 msg bile almışlar görmedim valla prdn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 naaparsın... ben icq dan forumda yapacağım espriyi haber verdim birine adam girmiş ben yapana kadar espriyi yapmış yane dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 arcane in içine oturmuş olay, olm o espri o sırada en az 8 kişi de dolanıyodu :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ben sana söyledim sen yaptın abi benim mesajım mal gibi kaldı ortada ben postlayana kadar sen postlamışsın. bak bakayım senden başka yapan var mı ? yok.[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar