Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Undead Mage olarak oyunda bulunuyorum karakter ismi Kobaren , henüz yeni bir server ve horde tarafında gerçekten çok güzel bir ortam var . Herkesi bekleriz . Ps: Türk oyuncuyla henüz karşılaşmadım serverda Ps2: Sunucu Normal olup popülasyonu şu an düşüktedir. Yakın zamanda normal popülasyon olacağı kesin gibi birşey .Tek dileğim yüksek popülasyonun olmaması ;sıra beklemek kadar gıcık bir olay yok.[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) [Bu mesaj Dunedain tarafından 24 Ekim 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ekledim realm listesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar